Survivor 2022'de Yeni Takımlar Belli Oldu! All Star Kırmızı ve Mavi Takımlar Açıklandı

Survivor 2022'de yeni takımlar belli oldu. Son olarak Yağmur Banda'nın elenmesi sonrası Acun Ilıcalı takımları değiştireceğini açıkladı. Peki Survivor All Star 2022 yeni takımlar nasıl oluştu? Kırmızı ve Mavi takımlarda kimler var? Survivor 2022'de Yeni Takımlar Belli Oldu! All Star Kırmızı ve Mavi Takımlar Açıklandı.

Her bölümü ile bir başka heyecan neden olan Survivor All Star 2022'de yeni takımlar belli oldu. Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı ve yeni oluşan kırmızı ve mavi takımları açıkladı. İşte Survivor yeni takımlar...

Survivor yeni takımlar açıklandı ve takım değiştiren yarışmacılar bellil oldu. Kırmızı ve Mavi takımlarda yarışacak yarışmacılar da teker teker açıklandı.

Survivor 2022'de Yeni Takımlar Belli Oldu! All Star Kırmızı ve Mavi Takımlar Açıklandı

Survivor Yeni Takımlarda Kimler Var?

Acun Ilıcalı'nın Survivor yeni takımları açıkladığı acil durum konseyine ilk olarak takım değiştiren kadın yarışmacılar bellil oldu. Kadınlarda takım değiştirecek ilk isim Ayşe Yüksel olurken ardından Nagihan Karadere de mavi takıma transfer oldu. Survivor Sude kırmızı takıma geçti. Erkeklerde Parviz mavi takıma geçerken Gökhan Keser'in yeni takımı Kırmızı takıjm oldu. 

SURVİVOR ALL STAR 2022 KIRMIZI TAKIM (YENİ)

Ayşe Yüksel

Sude

Sema Aydemir

Merve Aslan

Gökhan Keser

Anıl Berk Baki

Adem

Barış Murat Yağcı

Batuhan Karacakaya

SURVİVOR MAVİ TAKIM (YENİ)

Nagihan Karadere

Parviz

Avatar Atakan

Hikmet

Ogeday Girişken

Seda

Berkan Karabulut

Nisa Bölükbaşı

Evrim keklik

Survivor 2022'de Yeni Takımlar Belli Oldu! All Star Kırmızı ve Mavi Takımlar Açıklandı ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor yeni takımlar survivor kırmızı takım survivor mavi takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.