Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı ve Cemal Can Şov! Grease Müzikali'nin Başrolü Bölükbaşı Oldu

Survivor 2022'de Ödül Oyunları Devam Ediyor. 16 Mayıs Survivor ödül oyununuda Türkiye ve Yunanistan karşı karşıya geldi. Eski Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven'in Dj'liğinde unutulmaz Grease Müzikali'nin dans ve kıyafetlerinin canlandırıldığı gecede başrol kıyafetleri Survivor Nisa ve Ogeday'ın oldu.

Her Bölümü ile tartışmalara Sahne olan Survivor All Star 2022'de Bu Akşam unutulmaz Grease Müzikali canlandırıldı. 16 Mayıs Survivor ödül oyununda karşı karşıya gelen Türkiye ve Yunanistan takımları kıran kırana mücadele sergiledi. Ödül oyunun galibi Mavi takım eski Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven'in dj'liğinde Grease Müzikalini canlandırdı. Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı ve Cemal Can Şov! Grease Müzikali'nin Başrolü Bölükbaşı Oldu!

Grease Müzikali dans ve kıyafetlerinin canlandırıldığı Survivor 2022'de başrol kıyafetleri de Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in oldu.

Cemal Can Canseven Survivor All Star 2022'de!

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in dj olarak Grease Müzikali'ne katıldığı gecede yarışmacılar müzikale uygun dans ve kıyafetleri ile eğlendi.

Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in başrol kıyafetleri giydiği Survivor 2022'de gecenin yıldızı Bölükbaşı oldu. Cemal Can ile küs olduğu iddia edilen Nisa'nın Cemal Can ile samimi dansları dikkat çekti.

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı ve Cemal Can Şov! Grease Müzikali'nin Başrolü Bölükbaşı Oldu

Grease Müzikali nedir?

Grease Müzikali, 1978 yılında ABD'de gösterime giren müzikal filmdir. Başrollerinde John Travolta, Olivia Newton-John ve Stockard Channing'in yer aldığı Grease Müzikali aslında bir Broadway müzikalidir.

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı ve Cemal Can Şov! Grease Müzikali'nin Başrolü Bölükbaşı Oldu ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor all star greace müzikali nedir cemal can canseven
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.