Survivor 2022'de Taklit Savaşı Başladı! Hikmet, Adem ve Gökhan'ı Delirtti! Gözler Acun'da!

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Yeni kadrolarla mücadelelerin kıran kırana geçtiği yarışmada bench'te olanlar ise seyiriciyi çıldırıyor. Bu akşamki güç oyunu sırasında Hikmet Tuğsuz'un Adem ve Gökhan Keser'in taklidini yapması iki ismi de çıldırttı.

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de taklit tartışması yaşanıyor. Dokunulmazlık oyunlarının parkuru alev alev yaktığı Survivor'da kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan gerilim zaman zaman tavan yapıyor. Survivor 2022'de Taklit Savaşı Başladı! Hikmet, Adem ve Gökhan'ı Delirtti! Gözler Acun'da!

Survivor Hikmet'in Adem ve Gökhan Keser'in taklidini yapması ikiliyi zıvanadan çıkarttı. Yarışmanın başından bu yana rakip takımın oyuncularını tahrik eden Hikmet, aynı takımda olduğu zaman da Gökhan Keser ile arasında sorunlar yaşamıştı.

Hikmet'in Taklidi Adem Kılıçcı'yı Çıldırttı!

Survivor All Star'da ağırlığıyla kırmızı takımın kaptanı olan Adem Kılıçcı, Hikmet ile olan diyaloğunda, "Seninle birbirimize gireceğiz, muhabbeti keselim" dedi. Hikmet ise Adem'e, " Girelim" diyerek cevap verdi.

Survivor 2022'de Taklit Savaşı Başladı! Hikmet, Adem ve Gökhan'ı Delirtti! Gözler Acun'da!

Acun Ilıcalı'nın yeni kadroları kurmasına ise eleştiriler dinmiyor. Atakan, Perviz ve Nagihan'ın mavi takıma geçmesi sonrası güç dengelerinin değiştiğini düşünen Survivor izleyicileri kadro değişikliklerinin adil olmadığını düşünüyor.

 

Survivor 2022'de Taklit Savaşı Başladı! Hikmet, Adem ve Gökhan'ı Delirtti! Gözler Acun'da! ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor hikmet survivor adem adem kılıççı gökhan keser
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.