Survivor 2022'de Takımları Ayrılan Barış ve Nagihan Arasında Nankörlük Atışması!

Survivor 2022'de yeni kadrolar sonrası yarışmacıların gerçek yüzleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında takımları ayrılan Barış Murat Yağcı ve Nagihan Karadere arasında nankörlük atışması yaşandı. Daha önce aynı takımda olan ikili rakip olunca birbirilerini suçladı. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de yeni kadrolar kurulduktan sonra yarışmacıların gerçek yüzleri ortaya çıktı. İlk olarak kırmızı takımda birlikte olan Adem ve Atakan arasında gerginlik yaşanmış ve ikili konseyde tartışmıştı.

Survivor Nagihan Karadere ve Barış Murat Yağcı arasında yaşanan nankörlük tartışması ise yarışmanın yeni bölümünde ipleri iyice gerdi. Daha önce kırmızı takımda birlikte olan ikili takımlar ayrılıp rakip olunca tartışma yaşadı.

Survivor 2022'de Takımları Ayrılan Barış ve Nagihan Arasında Nankörlük Atışması!

BARIŞ MURAT YAĞCI NANKÖRLÜK ÖRNEĞİSİN!

Survivor Barış Murat Yağcı'nın, "Survivor'ın başında böyle bir takımla başlasak daha iyi olurmuş. O kadar mutluyum" diyerek fitili ateşledi. Yağcı'nın bu sözlerine karşılık Survivor Nagihan ise, "Sen hiçbir şekilde oyunlara gitmedin ve ödüllerden faydalandın. Nankörlük örneğisin" dedi.

Öte yandan Barış Murat Yağcı, Kırmızı takım adasında Merve ve Ayşe Yüksel ile olan konuşmasında, "Nagihan iyi ki gitti. Adadaki huzurum artık dokuz oldu" dedi.

Takımlar ayrılmadan önce girdiği çoğu oyunu kaybeden Barış Murat Yağcı'nın Nagihan ve Perviz'in arkasından konuşması çoğu izleyici tarafından da nankörlük olarak yorumlandı.

Survivor 87. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

 

Survivor 2022'de Takımları Ayrılan Barış ve Nagihan Arasında Nankörlük Atışması! ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor barış murat yağcı survivor nagihan nankörlük survivor all star 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.