Survivor 2022'de Takımları Ayrılan Adem ve Atakan Erkeklik Kavgası Çıktı!

Survivor 2022'de yeni takımlar oluştu. Takımları ayrılan Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan arasında yaşanan erkeklik kavgası konseye damga vurdu. Aynı takımdayken aralarından su sızmayan ikili rakip olunca atışmaya başladı.

Her bölümü ve oyunu ile bir başka tartışmanın kapısını aralayan Survivor All Star 2022'de yeni takımların oluşması kavgayı daha da ateşledi. Ünlüler takımında birlikteyken aralarından su sızmayan ve birbirlerini desteklyen Survivor Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan rakip takımlara çıkınca kavgaya tutuştu. Survivor 2022'de Takımları Ayrılan Adem ve Atakan Erkeklik Kavgası Çıktı!

Survivor Adem ve Atakan arasında yaşanan erkeklik kavgası konseyi birbirine kattı. Ünlüler takımında birbirilerine gözle görülür bir şekilde destek atan ikili kırmızı ve mavi takımlara düşünce liderlik kavgası başladı.

Survivor 2022'de Takımları Ayrılan Adem ve Atakan Erkeklik Kavgası Çıktı!

Adem ve Atakan Arasında Erkeklik Kavgası Çıktı!

Survivor Atakan'ın mavi takıma düşmesi ve Adem'in rakibi olması sonrası işler iyice kızıştı. Acun Ilıcalı'nın takımları ayırması sonrası birbirine rakip olan Adem ve Atakan arasında konseyde çıkan erkeklik tartışması her iki ismin takipçilerini de harekete geçirdi.

İşte Adem ve Atakan Arasında yaşanan tartışmanın görüntüleri...

Adem :" Erkeklik yapmayın şimdi"

Atakan:" Erkekliği sen yapıyorsun ne erkekliği"

Adem :" Sen onu sorgulayamazsın, sana ne yani"

Atakan:" Sanane ne oğlum o zaman benim erkekliğimden"

Survivor 2022'de Takımları Ayrılan Adem ve Atakan Erkeklik Kavgası Çıktı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor adem adem kılıççı Survivor Atakan Avatar Atakan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.