Survivor 2022'de Son Kurban Sude Burcu Oldu! Acun Ilıcalı'nın Kararına Bir Tek O sevindi!

Survivor 2022'de elenen isim Sude Burcu oldu. 24 Mayıs Survivor eleme konseyinde en az SMS'i alan Survivor Sude Burcu elendi. Önce 3 eleme adayının belirleneceğini söyleyen Acun Ilıcalı, Berkan Karabulut'u korumak adına aday sayısını 4'e çıkardı. Bu kararla birlikte Sude Burcu kurban oldu. Ancak bu elemeye en çok sevinen isim Survivor Mert Öcal Oldu.

Her Bölümü ile bir Başka Tartışmaya Sahne olan Survivor All Star 2022'de elenen isim belli oldu. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası 4 eleme adayı belli olmuştu. SMS oylamasına çıkan eleme adayları içerisinde en az oyu alan isim Survivor Sude Burcu oldu. Survivor 2022'de Son Kurban Sude Burcu Oldu! Acun Ilıcalı'nın Kararına Bir Tek O Sevindi!

Survivor Sude Burcu'nun elenmesine en çok sevinen isim daha önce yarışmadan elenen sevgilisi Mert Öcal oldu şüphesiz. Geçtiğimiz İletişim oyununda sevgilisine video mesaj gönderen Öcal, sonunda Sude Burcu'ya kavuştu.

SON KURBAN SUDE BURCU OLDU!

Survivor All Star'da eleme konseyleri bildiğiniz gibi gergin geçiyor. Her yarışmacının hayranları sosyal medyada oldukça sık tartışmalara giriyor. Sude Burcu'nun elenmesi sonrası ise yarışmacının hayranları bunun bir kurgu olduğu konusunda paylaşımı yapıyor.

Survivor 2022'de Son Kurban Sude Burcu Oldu! Acun Ilıcalı'nın Kararına Bir Tek O sevindi!

Acun Ilıcalı'nın daha önce 3 eleme adayıyla yapacağını söylediği eleme konseyinde karar değiştirerek aday sayısını 4'e çıkarması Survivor Berkan Karabulut'u korumak adına yapıldığı düşünülüyor. Bu kararla birlikte SMS'te zayıf olan Sude'nin yarışmaya veda etmesi kolaylaştı.

Survivor 2022'de Son Kurban Sude Burcu Oldu! Acun Ilıcalı'nın Kararına Bir Tek O sevindi! - Resim : 2

Daha önce Survivor Barış Murat Yağcı'yı eleyen Sude Burcu'nun Survivor'a veda etmesi büyük yankı uyandırdı.

 

Survivor 2022'de Son Kurban Sude Burcu Oldu! Acun Ilıcalı'nın Kararına Bir Tek O sevindi! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Survivor 2022 survivor sude survivor mert öcal mert öcal sude burcu elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.