Survivor 2022'de Sema Aydemir'in Tribi Bitmiyor! Asıl Elenmesi Gerekeni Ağzından Kaçırdı!

Survivor 2022 dokunulmazlık ve ödül oyunlarıyla hız kesmeden devam ediyor. İkizi Survivor Seda Ocak'ın elenmesinden sonra Sema Aydemir'in ard arda yarışmacılarla tartışması sürüyor. Dokunulmazlık oyunu sırasında Evrim Keklik'le tartışan Aydemir ikizinin yerine elenmesi gereken ismi ağzından kaçırdı.

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadelesi sürerken son konseyde elenen Survivor Seda Ocak'ın ikizi Sema Aydemir'in deyim yerindeyse tribi bitmiyor. Survivor 2022'de Sema Aydemir'in Tribi Bitmiyor! Asıl Elenmesi Gerekeni Ağzından Kaçırdı!

Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak'ın elenmesinin ardından parkurdaki gerginliği sürüyor. Survivor 109. bölümünde oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında Survivor Evrim Keklik ile tartışan Aydemir, kardeşinin elenmesini sindiremedi. Survivor Sema, "Ben kırılıyorum. Burada 3 günlük arkadaşı için insanlar dağları yakarken Sema'nın kardeşinin elenmesine üzülmesi dünyaynın en büyük tepkisine neden oldu" açıklamasına Evrim Keklik ateş püskürdü.

Survivor Evrim Keklik, Sema Aydemir'in kardeşinin elenmesiyle ilgili yaptığıı açıklamaya tepki gösterdi. Keklik, "Kendi senesinde finalist olmuş bir kadının 6 kişi arasından eleniyorsa ben üzülmem" dedi.

Seda'nın Yerine Elenmesi Gereken İsmi Ağzından Kaçıran Sema Aydemir, 6 eleme adayının olduğu konseyde Seda Ocak'ın yerine herhangi birisinin elenmesinin daha adil olacağını savundu. İzleyiciler bu kişilerin Nisa Bölükbaşı ya da Evrim Keklik olduğunu tahmin etmekte gecikmedi. Öte yandan 20 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında takım arkadaşı Survivor Batuhan Karacakaya ile tartışan Sema'ya yarışmanın takipçileri papatya çayı ya da antidepresan önerisinde bulundu.

Survivor 2022'de Sema Aydemir'in Tribi Bitmiyor! Asıl Elenmesi Gerekeni Ağzından Kaçırdı!

Survivor 109. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Sema Aydemir'in Tribi Bitmiyor! Asıl Elenmesi Gerekeni Ağzından Kaçırdı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 sema aydemir survivor sema Survivor Evrim Evrim Keklik batuhan karacakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.