Survivor 2022'de Seda'nın Kışkırtmasına Ayşe Yüksel'den Sürpriz Cevap Geldi! Ocak Bela Okudu, Ada Ayağa Kalktı!

Survivor 2022'de Seda Ocak ve Ayşe Yüksel arasında çıkan tartışma parkura damga vurdu. Mavi takımda yer alan Ayşe Yüksel, midesi bulanıp oyunu bırakınca Survivor Seda'nın hışmına uğradı. Ocak'ın tüm kışkırmalarına sessiz kalan Ayşe Yüksel sürpriz bir cevap verdi.

Her bölümü ve her oyunu bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de bu kez Seda Ocak ve Ayşe Yüksel gerilimi yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sırasında midesi bulanan Survivor Ayşe Yüksel oyunu bıraktı. Gözyaşları içerisinde kalan Ayşe Yüksel'e en sert tepkiyi takım arkadaşı Seda Ocak verdi. Survivor 2022'de Seda'nın Kışkırtmasına Ayşe Yüksel'den Sürpriz Cevap Geldi! Ocak Bela Okudu, Ada Ayağa Kalktı!

Survivor Seda Ocak'ın Ayşe Yüksel'e verdiği sert tepki sosyal medyada günün konusu oldu. Baş döndüren dokunulmazlık oyununda midesi bulanıp oyunu bırakan Ayşe Yüksel'e tepki gösteren Ocak, "Oyunun amacı bu arkadaşlar. Şimdi ne olacak, başının dönmesi gerekiyor onun. Bizim bulanmıyor mu midemiz" dedi.

Survivor 2022'de Seda'nın Kışkırtmasına Ayşe Yüksel'den Sürpriz Cevap Geldi! Ocak Bela Okudu, Ada Ayağa Kalktı!

Ayşe Yüksel'den Seda Ocak'a Sürpriz Cevap!

Survivor All Star 2022'de Seda Ocak'ın kışkırtmalarına göz yaşları içerisinde cevap veren Ayşe Yüksel, "Özür dilerim, keyfi bırakmadım" diyerek takipçilerini de üzdü.

Bu arada Seda Ocak'a ise tepkiler dinmiyor. Parkurda Yüksel'e "Allah belanı versin" dediği iddiaları var. Ağlayan bir insana karşı bile saygısının olmadığını dile getiren kullanıcılar, bu akşam 4'te 0 yapan Seda Ocak'ın potaya girmesini bekliyor.

 

Survivor 2022'de Seda'nın Kışkırtmasına Ayşe Yüksel'den Sürpriz Cevap Geldi! Ocak Bela Okudu, Ada Ayağa Kalktı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Seda Ocak Survivor Ayşe Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.