Survivor 2022'de RTÜK'ten Kaçırılan Kavga Görüntüleri Ortaya Çıktı! Yunus ve Hikmet Savaşı...

Survivor 2022'de kavgalar artık sözlü gerçekleşmiyor. Hikmet ve Yunus Emre'nin kıyafet yırtmalı görüntüleri ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın RTÜK'ten kaçırdığı kavgada ikiliyi kimse ayıramadı. İşte Survivor Yunus Emre Özden ve Hikmet'in birbirine girdiği anlar...

Her bölümüyle olay olan Survivor All Star 2022'de bu kez Yunus Emre Özden ve Hikmet'in birbirine girdiği anlar konuşuluyor. Son ada konseyinde de gündeme gelen ikilinin kavgasını RTÜK'ten kaçıran Acun Ilıcalı tv8'de vermediği kavganın görüntülerini sosyal medyaya servis etti.

Survivor Yunus Emre ve Hikmet'in kavga görüntülerinin ortaya çıkmasıyla adada yaşananların perde arkası da görüntülenmiş oldu. Survivor 2022'de şampiyonluk yarışının iyice kızışmasıyla birlikte yarışmacılar da birbirlerinin gözünün yaşına bakmadığı görülüyor.

Survivor 2022'de RTÜK'ten Kaçırılan Kavga Görüntüleri Ortaya Çıktı! Yunus ve Hikmet Savaşı...

Acun Ilıcalı'nın RTÜK'ten Kaçırdığı Görüntüler Ortaya Çıktı!

Survivor 2022'de gerçekleşen Yunus Emre ve Hikmet'in kavga görüntülerini tv8'de ekrana getiremeyeceğini belirten Ilıcalı, kavgayı Exxen'de yayınladı. Görüntülerde birbirine giren yarışmacıları, çevredeki arkadaşları ve çekim ekibi araya girerek sakinleştirdi.

Survivor 2022'de RTÜK'ten Kaçırılan Kavga Görüntüleri Ortaya Çıktı! Yunus ve Hikmet Savaşı... - Resim : 2

Survivor Yunus Emre Hikmet'in Tişörtünü Parçaladı

Sinirli tavırlarıyla bilinen Survivor Yunus Emre Özden, Hikmet'in tişörtünü paramparça etti. 'Survivor'ı Yakarım' diye bağıran Özden, Hikmet'e küfürler savurdu. Özden, konseyde de ödül cezasına çarptırıldı.

 

Survivor 2022'de RTÜK'ten Kaçırılan Kavga Görüntüleri Ortaya Çıktı! Yunus ve Hikmet Savaşı... ile ilgili etiketler Survivor Kavga RTÜK Yunus Emre Özden hikmet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.