Survivor 2022'de Ogeday'ın Sevincine Laf Atan Sercan'dan Olay Hareket! Acun Cezayı Kesti!

Survivor 2022'de dokunulmazlık mücadelesi futbol oyununda sürüyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında oyunu kazanan Survivor Sercan Yıldırım'ın olay hareketine Acun Ilıcalı cezayı kesti. Ogeday'ın gülle oyunundaki sevincine laf atan Yıldırım, futbol oyunu olduğunda sevinmem sözünü tutmadı. İşte Survivor 26. bölüm fragmanı...

Her bölümü ile bir başka gerilimi ve heyecanın yaşandığı Survivor All Star 2022'de bu kez dokunulmazlık mücadelesi futbol oyunu ile sürdü. Geçtiğimiz hafta konseyde Acun Ilıcalı'dan futbol oyunu ,isteyen Survivor Sercan Yıldırım, oyunda yaptğı hareketle olay oldu.

Survivor Sercan Yıldırım Futbol oyununda yaptığı hareketle hem Ilıcalı'dan hem de izleyiciden tepki gördü. Geçtiğimiz haftalarda oynanan gülle oyununda Ogeday Girişken'in sevincine tepki gösteren Yıldırım, futbol oyunu oynandığında sevinmeyeceğim sözünü tutamadı.

Survivor 2022'de Ogeday'ın Sevincine Laf Atan Sercan'dan Olay Hareket! Acun Cezayı Kesti!

Survivor 2022'de Acun Ilıcalı Sercan'a Cezayı Kesti

Dokunulmazlık mücadelesinde Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu kez futbol oyunu ile karşı karşıya geldi. Sevinç hareketiyle Ilıcalı'nın tepkisini çeken Sercan, sarı kart gördü.

Survivor 26. bölüm Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Ogeday'ın Sevincine Laf Atan Sercan'dan Olay Hareket! Acun Cezayı Kesti! ile ilgili etiketler Survivor Survivor Sercan Survivor 2022 All Star
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.