Survivor 2022'de Nisa'nın şampiyonlu kupası geri alınıyor! SMS oyların hakkında korkunç iddia!

Survivor 2022 All Star’ın final yaparak şampiyonunun belli olmasının ardından yankılar devam etmekte. Son olarak ünlü şarkıcı Demet Akalın, Survivor şampiyonunun daha önceden bilindiği imasında bulununca ortaya şok bir iddia atıldı. Şampiyonluk kupasının Nisa’dan alınarak Adem’e verileceği iddia edilmekte.

Survivor 2022 All Star yarışması büyük finalle ekranlara veda etti. Zorlu etapları kadar yarışmacıları ile de büyük beğeni toplayan TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor 2022’de finalin yankıları herkesi derinden etkiledi.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını gerçekleştirdiği Survivor 2022 All Star’da bir sezon daha geride kalırken finale kalan yarışmacılar; Nisa Bölükbaşı ile Adem Kılıçcı olmuştu. SMS oyları sonrasında Nisa, Survivor’ın şampiyonluğunu kazanırken Adem’in hayranları ise büyük bir şok yaşamıştı.

Ancak Survivor bitmesine bitti ama eleştirilerim dozu her geçen gün biraz daha arttı. Ortaya atılan bir iddia ise herkeste şok etkisi yarattı.

Survivor 2022'de Nisa'nın şampiyonlu kupası geri alınıyor! SMS oyların hakkında korkunç iddia!

Survivor 2022 All Star finalinde Nisa Bölükbaşı ile Adem Kılıçcı arasında gerçekleştirilen SMS oylaması sonucunda Nisa şampiyonluğa uzandı. 6 aylık zor bir yarışmanın ardından kupanın haklı gururunu yaşayan Nisa’nın elinden Survivor şampiyonluğunun alınacağı iddia edildi.

Survivor 2022 istatistiklerinde Adem Kılıçcı'nın genel başarısı %59, Nisa Bölükbaşının ise %42 seviyelerinde kalması; 5 kez bireysel dokunulmazlık kazanan Adem Kılıçcı'ya nazaran Nisa Bölükbaşı'nın bir tane bireysel dokunulmazlığı bile alamaması herkesi şaşkına çevirmişti. Bir kez bile performans birincisi olamayan Nisa Bölükbaşı'na nazaran 52 kere performans birincisi olan Adem Kılıçcı’nın finalde kaybetmesi şampiyonun daha önceden bilindiği imalarını gün yüzüne çıkardı.

Survivor 2022'de Nisa'nın şampiyonlu kupası geri alınıyor! SMS oyların hakkında korkunç iddia! - Resim : 2

Survivor All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nın olması Acun Ilıcalı’nın başına dert oldu. Sosyal medyada on binlerce kullanıcı "SurvivorKupası GeriAlınsın" etiketi ile paylaşımda bulundu.

Survivor 2022'de Nisa'nın şampiyonlu kupası geri alınıyor! SMS oyların hakkında korkunç iddia! ile ilgili etiketler Survivor Nisa Bölükbaşı adem kılıççı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.