Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı ve Berkan Arasında Oy Polemiği! Nisa İlk Kez İtiraf Etti!

Survivor 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 12 Haziran konseyinde eleme adayı olan Survivor Nisa Bölükbaşı ile Berkan Karabulut arasında oy polemiği yaşandı. Bireysel yarışmalara az bir zaman kala hayati önem taşıyan oyunlarda kaybetmek artık büyük bir lüks. Öte yandan Nisa Bölükbaşı şimdiye kadar söylemediği bir detayı ilk kez konseyde dile getirdi.

Her bölümü hararetli tartışmalara sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları sürüyor. Survivor Anıl Berk Baki'nin elenmesinin ardından 9 kişi kalan yarışmada son eleme adayı da Survivor Nisa Bölükbaşı oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadelesine sahne olan oyunlarda artık herkes kendi derdine düştü. Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı ve Berkan Arasında Oy Polemiği! Nisa İlk Kez İtiraf Etti!

Survivor Nisa Bölükbaşı ile Berkan Karabulut arasında yaşanan oy polemiği ise dün akşam gerçekleşen konseye damga vurdu. Survivor Atakan'ın kaderiyle oynamak istemediğini dile getiren Bölükbaşı, performans birincisi Ogeday Girişken'in Atakan'ın ismini yazacağını bildiğini ve bu yüzden Berkan Karabulut'un ismini yazdığını dile getirdi.

Berkan Karabulut ise Nisa'nın bu sözlerine karşılık "Gerçekten kimsenin kimseden daha iyi olduğunu biz bile daha rahat bir şekilde söyleyemezken Nisa'nın bunu bu şekilde dile getirmesi de kırdı beni açıkcası" diyerek sitemde bulundu.

Nisa Bölükbaşı İtiraf Etti!

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı Survivor Nisa Bölükbaşı oldu. Gönüllüler takımında Survivor Ogeday Girişken, Avatar Atakan ve Berkan Karabulut ile aynı takımda tek kadın yarışmacı olan Bölükbaşı performansıyla takımı ayakta tutmasına rağmen ismi eleme potasına yazıldı.

Eleme konseyinde bir itirafta bulunan Nisa Bölükbaşı Dokunulmazlıklar kaybedilince ya Ayşe'nin ya da benim adım çıkıyor, Survivor'dan kadın yarışmacıları yok etmeye mi çalışıyorlar anlamıyorum" diyerek kadın yarışmacıların Survivor'da zor günler geçirdiğini ilk itiraf eden isim oldu.

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı ve Berkan Arasında Oy Polemiği! Nisa İlk Kez İtiraf Etti!

Survivor 133. bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor yeni bölüm tüm heyecanıyla sürüyor.

 

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı ve Berkan Arasında Oy Polemiği! Nisa İlk Kez İtiraf Etti! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Nisa Nisa Bölükbaşı polemik Berkan Karabulut Survivor berkan eleme adayı itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.