Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı Engele Gözü Kapalı Dalında Yığıldı kaldı! Merve Aydın Gibi Survivor'a veda ediyor

Survivor 2022'de iletişim oyunu Heyecanı sürüyor. 11 Haziran Survivor İletişim Oyunu Kim Kazandı Sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler Takımı arasında kıran kırana mücadeleler Her Bir Yarışmacıyı Zor Anlarda Bırakıyor. Parkurda yaralanan Nisa Bölükbaşı'nın son durumu nasıl? İşte detaylar...

Her Bölümü Bir Başka Tartışmaya Sahne olan Survivor All Star 2022'de finale doğru gidiliyor. 11 Haziran Survivor iletişim Oyunu Kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının dokunulmazlık oyunuları devam ederken haftanın eleme adayları da belli oluyor. Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı Engele Gözü Kapalı Dalında Yığıldı Kaldı! Merve Aydın Gibi Survivor'a Veda Ediyor!

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı Engele Gözü Kapalı Dalında Yığıldı kaldı! Merve Aydın Gibi Survivor'a veda ediyorSurvivor İletişim oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Survivor Bireysel oyunlar öncesi yarışmacıların hırsları da parkura yansıyor. Finale kalmak isteyen Ünlüler ve Gönüllüler takımları Eleme Adayları arasında Ayşe Yüksel, Hikmet Tuğsuz, Batuhan Karacakaya ve Anıl Berk Baki yer aldı.

NİSA BÖLÜKBAŞI ENGELE GÖZÜ KAPALI DALDI!

Survivor All Star'da kırmızı takımda yer alan Survivor Nisa Bölükbaşı yapılan iletişim oyunu sırasında kaza geçirdi. Engele gözü kapalı dalan ve acı içinde yere yığılan Bölükbaşı'nın yardımına diğer yarışmacılar yetişti.

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın parkurda engele gözü kapalı dalması ve acı içinde yere yığılması yeni bölüm fragmanında da yer aldı. Aynı parkurda Survivor Berkan Karabulut da yaralandı.

Survivor 131. bölüm iletişim oyunuyla bu akşam TV8'de olacak.

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı Engele Gözü Kapalı Dalında Yığıldı kaldı! Merve Aydın Gibi Survivor'a veda ediyor ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Nisa Bölükbaşı survivor nisa bölükbaşı iletişim oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.