Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı, Ayşe Yüksel'in Geri Vitesine Cevabı Yapıştırdı!

Survivor 2022'de son eleme adayı Survivor Nisa Bölükbaşı oldu. 20 Haziran dokunulmazlık oyununu kazanan Survivor Ayşe Yüksel ile Nisa arasındaki gerilim konseyde de devam etti. Bil Bakalım oyununda "Bari burada kazansın" diyerek Bölükbaşı'nı küçümsemesi sosyal medyada tepki çekti. Ancak Nisa, konseyde verdiği cevapla hayranlarının gönlüne su serpti.

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de bireysel dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 20 Haziran dokunulmazlık oyununu kazanan Survivor Ayşe Yüksel seremonideki tavrıyla tepki çekti. Ödüle götürmek istediği Survivor Adem ve Batuhan Karacakaya'dan, "Nisa'yı götür" cevabı gelince şaşıran Ayşe Yüksel, "Zaten aklımdaydı" diyerek Survivor Nisa Bölükbaşı'nı davet etti. Ancak Bölükbaşı ödülü reddetti.

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Ayşe Yüksel'e verdiği unutulmaz cevap konseyde yaşandı. Seremonide ödülü reddeden Nisa, bunun takım arkadaşı Survivor Berkan'a ayıp olacağı endişesiyle yaptığını açıkladı. Ne olduysa da bundan sonra oldu.

Survivor Ayşe Yüksel'in "Nisa zaten ilk aklımdaydı" demesi üzerine, Nisa Bölükbaşı, "Hayır ilk aklında olan Survivor Nagihan'dı" diyerek Ayşe Yüksel'in geri vites yapmasına tepki gösterdi.

BİL BAKALIM OYUNUNDA SKANDAL TAVIR!

Survivor All Star'da finale doğru gidilirken artık her oyun bir gerginliğe sebep oluyor. 20 Haziran dokunulmazlık oyunu sonrası oynanan Bil Bakalım oyununda sembol sahibi Survivor Ayşe Yüksel, Nisa ve Hikmet'in finalini uzaktan izledi. Survivor Hikmet'e finalde kaybeden Nisa için "Bari burada kazansın, mutlu olsun" diyen Ayşe Yüksel sosyal medyada adeta linç edildi.

SURVİVOR'DA SON ELEME ADAYI NİSA OLDU!

Dokunulmazlık oyununu kazanan Survivor Ayşe Yüksel eleme adayını da açıkladı. Sezon başından bu yana yıldızının barışmadığı ve bu akşam da tartıştığı Nisa Bölükbaşı'nı ikinci eleme adayı olarak seçti.

 

 

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı, Ayşe Yüksel'in Geri Vitesine Cevabı Yapıştırdı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor Nisa Survivor Ayşe Yüksel Ayşe Yüksel Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.