Survivor 2022'de Nagihan ve Adem Kılıçcı Yarışında O Hatayı Fark Etmedi! Murat Ceylan Bu Nasıl takip

Survivor 2022'de araba ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında Kıran Kırana Geçen Mücadelede Survivor Adem Kılıçcı ve Nagihan Karadere çeyrek final turu oynandı. Ancak Murat Ceylan'ın fark etmediği bir hata Nagihan'ın oyunu kaybetmesine neden oldu.

Her bölümü bir Başka Heyecana Sahne Olan Survivor All Star 2022'de finale doğru adım adım gidiliyor. Survivor otomobil Ödül Oyununda Karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımları kıran kırana mücadele sergiledi. Araba yarışı çeyrek final turunda karşı karşıya gelen Survivor Nagihan Karadere ve Adem Kılıçcı arasında inanılmaz bir an yaşandı. Survivor 2022'de Nagihan ve Adem Kılıçcı Yarışında O Hatayı Fark Etmedi! Murat Ceylan Bu Nasıl Takip!

Survivor Adem Kılıçcı ve Nagihan Karadere arasında oynanan araba yarışı çeyrek final turunda yapılan hata sosyal medyada da yankı buldu. Sunucu Murat Ceylan'ın da fark etmediği hata sonrası Survivor Nagihan'ın takipçileri isyan etti.

Murat Ceylan'ın takip ettiği oyunda Adem Kılıçcı, son 3'te tahtayı düşürdü. Ancak topu geri yerine koymadı. Daha sonra gelip 3 tane top devirmesi gerekirken 2 tane devirdi ve oyunu kazanan taraf oldu.

NAGİHAN'IN HAKKI YENDİ İDDİASI!

Survivor All Star'da oynanan araba ödülü oyununda Adem'in hatasını fark etmeyen Murat Ceylan, Adem'in resetlemeden devam etmiş olmasını fark etmeyince Nagihan Karadere oyunu kaybetti.

En iyi süreyi yaptığı halde araba oyunundan elenen Karadere'nin hayranları sosyal medyayı yıktı.

 

Survivor 2022'de Nagihan ve Adem Kılıçcı Yarışında O Hatayı Fark Etmedi! Murat Ceylan Bu Nasıl takip ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 murat ceylan survivor nagihan Nagihan Karadere survivor adem adem kılıççı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.