Survivor 2022'de Nagihan Sema ve Seda Kardeşleri Yenerek Şov Yaptı!

Survivor 2022'de birleşme partisi oyunları devam ediyor. 5 Mart Survivor 39. bölümde Nagihan Karadere karşısına çıkan Sema ve Seda kardeşleri yenerek dokunulmazlık sembolünü aldı ve birleşmeye kaldı.

Her bölümü ve her oyunu bir başka olaya sahne olan Survivor All Star 2022'de bu akşam birleşme partisi oyunlarına devam edildi. Yarışmanın bu akşamki bölümünde kadın eşleşmelerinde ikiz kardeşlerle eşleşen Survivor Nagihan Karadere iki ismi de yenerek şov yaptı. Survivor 2022'de Nagihan Sema ve Seda Kardeşleri Yenerek Şov Yaptı! İşte detaylar...

Nagihan Karadere'nin Sema ve Seda kardeşleri yenerek birleşme oyunlarına damga vurdu. Dokunulmazlık sembolünü alan Karadere, birleşmeye kadar elenmemeyi garanti etti.

Survivor 2022'de Nagihan Sema ve Seda Kardeşleri Yenerek Şov Yaptı!

Önce Seda Sonra Sema'yı Eledi!

Survivor 2022'nin ikiz kardeşleri Sema ve Seda, birleşme oyunlarında karşılaştığı Nagihan'a boyun eğdi. Seda'yı 3-1, Sema'yı ise 3-0 yenerek şov yaptı.

Birleşme partisine gidebilmek için yarışmacıların kıran kırana mücadelesi devam ediyor.

 

Survivor 2022'de Nagihan Sema ve Seda Kardeşleri Yenerek Şov Yaptı! ile ilgili etiketler Nagihan Karadere survivor nagihan sema seda ikiz kardeşleri Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.