Survivor 2022'de Nagihan Karadere'nin Nisa'yı Savunması Alay Konusu Oldu! Acun'dan Tokat gibi cevap!

Survivor 2022'de dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. Survivor Nagihan Karadere'nin konseyde söylediği sözler Acun Ilıcalı'yı bile şaşırttı. Nisa Bölükbaşı'nın İletişim Oyununa Katılmaması Üzerine Ünlüler Takımının Eleştirilerine Cevap Veren Nagihan'a eski söyledikleri hatırlatıldı.

Her Bölümü ile Bir başka Tartışmaya Sahne Olan Survivor All Star 2022'nin son bölümü tartışmalara sahne oldu. Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Hastalığını bahane ederek iletişim oyununa çıkmaması Ünlüler Takımı Tarafından eleştirildi. Bu eleştirilere ise ilginç bir çıkışla karşılık veren ve Nisa'yı savunan Nagihan Karadere'ye daha önce parkurda söylediği sözler hatırlatıldı. Survivor 2022'de Nagihan Karadere'nin Nisa'yı Savunması Alay Konusu Oldu! Acun'dan Tokat Gibi Cevap!

Survivor Nagihan'ın birkaç ay önce Barış Murat Yağcı'nın parkuru terk etmesi karşısında gösterdiği tepki ve söylediği sözler sosyal medyada günün konusu oldu. Hasta hasta mücadele ettiğini söyleyen Nagihan, o gün Survivor Barış Murat Yağcı'ya ağır eleştiriler de bulunmuştu.

Ancak takımlar karıştıktan sonra Mavi takıma geçen Survivor Nagihan, Nisa'nın oyuna çıkmaması karşısında gelen eleştirileri göğüsledi ve Survivor Nisa'yı cansiperane savundu.

Survivor 2022'de Nagihan Karadere'nin Nisa'yı Savunması Alay Konusu Oldu! Acun'dan Tokat gibi cevap!

Nisa'yı Savunması Alay Konusu Oldu!

Survivor All Star'da Nisa Bölükbaşı'na gelen eleştirileri cevaplayan Karadere'ye yarışmaya gelmeden önce sorulan, "Nisa, senin takımında. Küstü ve oynamadı, ne yaparsın" sorusuna, "Tutarım kolundan Acun Bey'e veririm. Alın bunu yerine 20 yarışmacı mı verirsiniz, 30 yarışmacı mı bilemem" cevabını vermişti.

 

Survivor 2022'de Nagihan Karadere'nin Nisa'yı Savunması Alay Konusu Oldu! Acun'dan Tokat gibi cevap! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor nagihan Nagihan Karadere Nisa Bölükbaşı Survivor Nisa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.