Survivor 2022'de Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın Küs Olduğu Ortaya Çıktı!

Survivor 2022'de nefes kesen dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. Survivor All Star'ın yeni bölümünde tartışan Survivor Nagihan ve Merve Aydın arasında yarışma başlamadan bir küslük yaşandığı ortaya çıktı.

Her bölümü ve her oyunu bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de bu akşam Nagihan ve Merve'nin tartışması damga vurdu. Nagihan'ın, "Biz kadınlar olarak önemli bir karar aldık, sözler verdik. İki kişi sözünde duramadı" sözlerine Merve Aydın çıldırdı. Aydın, "Ne verdiğin sözü ya kaç aydır susuyorum, yeter" diyerek tepki gösterdi. Survivor 2022'de Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın Küs Olduğu Ortaya Çıktı! İşte detaylar...

Survivor Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın küs olduğu iddiası Survivor 2022'ye damga vurdu. Yarışmaya gelirken aralarının gergin olduğu iddia edilen ikilinin en ufak bir kıvılcımda tartışmaya başladıkları ancak şimdiye kadar birbirlerine küs oldukları için ilişmedikleri iddia edildi.

Survivor 2022'de Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın Küs Olduğu Ortaya Çıktı!

Nagihan ve Merve Aydın Arasındaki Küslüğün Nedeni Ne?

Survivor Merve Aydın ve Nagihan arasındaki küslüğün nedenini merak edenler ise araştırmalara başladı. Survivor All Star 2022'de daha önce ikizlerin küs olduğu iddia edilmiş ancak Sema ve Seda kardeşler bunu yalanlamıştı.

Ancak ikilinin takım kararları konusunda da anlaşamadığı biliniyor. Özellikle Merve'nin kadın dayanışması denilen ve başını Sema'nın çektiği grupla anlaşamadı son konseyde ortaya çıkmıştı. Merve, Sercan'ı eleme adayı gösterirken diğerleri başka isimler konusunda anlaştı. 

Survivor 2022'de Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın Küs Olduğu Ortaya Çıktı! ile ilgili etiketler Survivor 2022 Nagihan survivor nagihan survivor merve kuş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.