Survivor 2022'de Nagihan Hikmet'e Abayı Yaktı! Konseyde Hikmet'i Öven Nagihan Gönüllüleri Çatlattı!

Survivor 2022'de Nagihan Karadere şov başladı. All Star 2022'nin yeni bölümünde ada konseyinde Hikmet'i öven Ünlüler takımından Nagihan Karadere Gönüllüler takımını adeta çatlattı. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında ise yine Nagihan'ın Parviz'i azarladığı görüntüler çok konuşuldu. İşte Survivor 25. bölüm fragmanı...

Her bölümüyle bir başka heyecan yaratan yarışma Survivor 2022'de Nagihan Karadere şov başladı. Parkur, benchte ve konseyde mücadele ve hırsın hiç bitmediği Survivor All Star 2022'de Ünlüler ve Gönüllüler mücadelesi artık başka bir boyuta taşındı. Ezgi ve Aşkım'ın eleme adayı olarak belirlendiği konseyde Nagihan'ın Hikmet hakkında söylediği sözler geceye damga vurdu. Survivor 2022'de Nagihan Hikmet'e Abayı Yaktı! Konseyde Hikmet'i Öven Nagihan Gönüllüleri Çatlattı!

Survivor Nagihan Karadere'nin Hikmet'i övmesi Gönüllüler takımını adeta çatlattı. Hikmet'in çok sayıda balık tutması karşısında Ünlüler takımına davet eden Karadere hem yarışmacıları hem de ekran başındaki izleyenleri şaşırttı.

Survivor 2022'de Nagihan Hikmet'e Abayı Yaktı! Konseyde Hikmet'i Öven Nagihan Gönüllüleri Çatlattı!

'Başka Bir Ada Yaparız Kendimize, Değil Mi Hikmet?'

Survivor Hikmet'in çok sayıda balık tutmasını öven Nagihan Karadere, Avatar Atakan'ın Hikmet ve kendisin sürgün adasına gönderme teklifine, 'Ne sürgün adası, başka bir ada yaparız kendimize, değil mi Hikmet?' diyerek herkesi güldürdü.

Survivor 2022'de Nagihan Hikmet'e Abayı Yaktı! Konseyde Hikmet'i Öven Nagihan Gönüllüleri Çatlattı! - Resim : 2

'Nagihan Şov Başladı'

Sözleri ve tatlılığıyla herkesi şaşırtan Nagihan, Gönüllüler takımını adeta çatlattı. Sosyal medyadan ise Nagihan Karadere'ye çok sayıda paylaşım yapıldı. Yapılan yroumlarda Nagihan'ın Hikmet'e abayı yaktığını söyleyenler de oldu.

 

Survivor 2022'de Nagihan Hikmet'e Abayı Yaktı! Konseyde Hikmet'i Öven Nagihan Gönüllüleri Çatlattı! ile ilgili etiketler Survivor 2022 Nagihan Karadere survivor nagihan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.