Survivor 2022'de Merve Aydın Sonunda Nagihan'a Patladı!

Survivor 2022'de dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. Ünlüler takımından Survivor Merve Aydın yarışmanın yeni bölüm fragmanında Nagihan Karadere ile tartıştı. Karadere'nin, "Sözünü tutmadı" çıkışına Merve Aydın, "Yeter artık ya aylardır susuyoruz, artık yeter" karşılığını verdi. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı....

Her bölümü ve her oyunu bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Merve Aydın ve Nagihan Karadere arasında seromonide yaşanan tartışma yarışmanın yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Survivor Nagihan'ın "Kimse sözünü tutmadı, daha doğrusu iki kişi tutmadı" diyerek Merve'yi işaret etmesi fitili ateşledi.

Survivor Merve Aydın'ın Nagihan'a patladığı anlar yeni bölüm fragmanının izleyen takipçileri tarafından alkışlandı. Sezon başından bu yana sessizliğini koruyan ve birleşmeye kalması muhtemek en güçlü adaylardan Merve Aydın, kendisine yöneltilen suçlamalar karşısında "Kaç aydır susuyorum, yeter artık" diyerek çıldırdı.

Merve Aydın Sonunda Nagihan'a Patladı

Survivor Nagihan Karadere'nin seromonide, "Kadınlar olarak kararlar aldık, sözler verdik. Ama kimse sözünde duramadı, daha doğrusu iki kişi sözünde durmadı" diyerek Merve Aydın'ı suçladı.

Survivor 43. bölüm bu akşamn tv8 ekranlarında olacak.

 

 

Survivor 2022'de Merve Aydın Sonunda Nagihan'a Patladı! ile ilgili etiketler Survivor Merve Aydın survivor nagihan fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.