Survivor 2022'de Mert Öcal ve Anıl Kavga Etti! Sude Burcu Takım Arkadaşına Karşı Mert'i Korudu

Survivor 2022'de nefes kesen dokunulmazlık mücadeleleri sürerken tartışmalar da eksik olmuyor. Survivor Mert Öcal, Gönüllüler takımının kazanmasını şansa bağlayınca önce Berna'yla sonra Anıl'la tartıştı. Öcal, "Kredini tükettin" dediği Anıl'la konseyde yüzleşti. Sude Burcu ise tüm olanlardan sonra takım arkadaşına karşı sevgilisini korudu.

Her bölümü ve her dokunulmazlık oyunu bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Mert Öcal ve Anıl Berk Baki arasında çıkan tartışma parkura damga vurdu. Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kazanmasının ardından Öcal'ı bu galibiyeti şansa bağladı. Bu sözler sonrası Anıl, "Bileğimizin hakkıyla kazandık, sen ne diyorsun" deyince ikili birbirine girdi.

Survivor Mert Öcal ve Anıl arasındaki tartışma oyun sonrası kapanış seromonisinde yaşandı. Öcal, "Senenin başından bu yana atarlı atarlı davranıyorsun. Herkes seni alttan alıyor, kredini tükettin" diyerek kavgayı yükselten taraf oldu.

Dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımına karşı Mert Öcal, "Bileğinizin hakkıyla kazandınız. Ancak bu oyunda şans faktörü yüzde 20-30" diyerek galibiyette şansın olduğunu söyledi. Ancak sonra yanlış anlaşıldığını söyledi.

Survivor 2022'de Mert Öcal ve Anıl Kavga Etti! Sude Burcu Takım Arkadaşına Karşı Mert'i Korudu

Survivor Anıl Berk Baki ve Mert Öcal Seromonide Tartıştı

Survivor Anıl Berk Baki ise Öcal'a şu cevabı verdi: "Kimsenin bana kredi vermek haddi değil. Sen banka mısın bana kredi veriyorsun" diyerek konseyde tepki gösterdi.

Survivor 2022'de Mert Öcal ve Anıl Kavga Etti! Sude Burcu Takım Arkadaşına Karşı Mert'i Korudu - Resim : 2

Sude Burcu Takım Arkadaşına Karşı Sevgilisini Korudu

Survivor Sude Burcu ise sevgilisinin karıştığı kavga sonrası Anıl Berk Baki ile görüştü. Takım arkadaşına karşı sevgilisi Mert Öcal'ı savunan Burcu, sosyal medyada tepki çekti. Burcu, Anıl'a, "Sen çok yüksektin" diyerek takım arkadaşını haksız buldu.

 

Survivor 2022'de Mert Öcal ve Anıl Kavga Etti! Sude Burcu Takım Arkadaşına Karşı Mert'i Korudu ile ilgili etiketler Kavga Survivor 2022 mert öcal sude burcu anıl berk baki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.