Survivor 2022'de Mert Öcal Ödül Kazandı Boğazından Geçmedi! Konsey'de Güldüren Anlar

Survivor 2022'de Her Ne kadar olaylı, tartışmalı anlar yaşansa da güldüren anlar da yok değil. Dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımından Mert Öcal, Acun Ilıcalı'yla güldüren bir diyaloğa imza attı.

Her bölümü Bir Başka olaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımından Mert Öcal sözleri ile herkesi güldürdü.

Survivor Mert Öcal kazandığı ödülü sevgilisi Sude Burcu yiyemiyor diye boğazından geçmediğini söyledi. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, "Evet karşı takımla da empati yapmak lazım" dedi.

Survivor 2022'de Mert Öcal Ödül Kazandı Boğazından Geçmedi! Konsey'de Güldüren Anlar

"Sude Burcu Yiyemiyor Diye Boğazından Geçmiyor"

Sude Burcu ile sevgili olan Survivor Mert Öcal, bugün yapılan dokunulmazlık oyununun ödülü olan kızarmış tavuğu Burcu yiyemiyor diye rahat yiyemediğini hatta boğazından geçmediğini söyleyerek konseydeki herkesi güldürdü. Kamerelar o an Sude Burcu'ya yöneldi.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2022'de haftanın ilk eleme adayı da belli oldu. 26 Şubat 2022 Cumartesi akşamı toplanan konseyde sürgün adasına giden isim Evrim Keklik oldu.

Survivor 2022'de Mert Öcal Ödül Kazandı Boğazından Geçmedi! Konsey'de Güldüren Anlar ile ilgili etiketler Survivor 2022 sude burcu mert öcal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.