Survivor 2022'de Konseye Gözyaşları Damga Vurdu! Tüm Yarışmacılar Alpay Kozan İçin Ağladı

Survivor 2022'de konseye gözyaşları damga vurdu. Alpay Kozan'ın vefatı sonrası toplanan eleme konseyinde tüm yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Alpay Kozan'ın ölümü nedeniyle Dominik'ten Türkiye'ye gelen Acun Ilıcalı'nın yerine Survivor tarihinde ilk kez konseyi Murat Ceylan sundu.

Her bölümü ve konseyi bir başka olaya sahne olan Survivor All Star 2022'de bu akşam toplanan eleme konseyine gözyaşları damga vurdu. Survivor için önemli bir isim olan Alpay Kozan'ın ölümünü duyan tüm yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Survivor Merve Aydın ise, "Bu hastalıktan nefret ediyorum" diyerek adeta duygulara tercüman oldu.

Alpay Kozan'ın ölümü nedeniyle Türkiye'ye gelen Acun Ilıcalı'nın yerine konseyi sunan Murat Ceylan ise Survivor tarihinde ilk kez konseyi sundu.

Survivor 2022'de Konseye Gözyaşları Damga Vurdu! Tüm Yarışmacılar Alpay Kozan İçin Ağladı

Survivor 2022'de Konseye Gözyaşları Damga Vurdu

Survivor 2022'nin bu akşamki bölümünde toplanan eleme konseyinde Murat Ceylan'ın yaptığı duyuru sonrası tüm yarışmacılar şoke oldu. Söz alan yarışmacılardan Survivor Ogeday, "Yarışmaya katılmadan önce Kadıköy'de kahve içmiştik" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor 2022'de Konseye Gözyaşları Damga Vurdu! Tüm Yarışmacılar Alpay Kozan İçin Ağladı - Resim : 2

Murat Ceylan Yıkıldı

Survivor tarihinde ilk kez konseyi sunan Murat Ceylan ise adeta yıkıldı. Konuşmakta güçlük Murat Ceylan, Alpay Kozan'ın çocukluktan bu yana yanında olduğunu söyledi.

Survivor 2022'de Konseye Gözyaşları Damga Vurdu! Tüm Yarışmacılar Alpay Kozan İçin Ağladı ile ilgili etiketler ölüm Survivor 2022 survivor murat ceylan survivor merve gözyaşları konsey alpay kozan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.