Survivor 2022'de İkiz Kardeşlere Olay Tepki! Sonunda Biri O Detayı dile getirdi

Survivor 2022'de Mücadeleler Hız Kesmeden Devam Ediyor. Sema ve Seda kardeşler ile ilgili istatistik kasıyor eleştirileri sonunda adada bir yarışmacı tarafından dile getiriliyor. Son dönemde eşleşmelerde Sema'nın sürekli Berna'yı seçmesi tepkilere neden olmuştu. Peki Survivor ikizi kardeşlere ilk tepkiyi kim verdi? İşte detaylar...

Her bölümü ve Her Oyunu Bir Başka Tartışmaya Neden Olan Survivor All Star 2022'de heyecan devam ediyor. Parkurda devam eden dokunulmazlık ve ödül oyunları mücadelesinde kimi zaman yarışmacılar arasında da gerginlik tırmanıyor. Survivor 2022'de İkiz Kardeşlere Olay Tepki! Sonunda Biri O Detayı dile getirdi!

Survivor Sema ve Seda kardeşlerin istatistik kasmaları ile ilgili yarışmanın izleyenlerinin tepkileri bir süredir sosyal medyada dile getiriliyordu. Özellikle Sema'nın parkurda sürekli Berna'yı eş olarak seçmesi eleştiri konusu olmuştu.

Survivor 2022'de İkiz Kardeşlere Olay Tepki! Sonunda Biri O Detayı dile getirdi

"İstatistik Kardeşlere Nihayet İlk Tepki Geldi"

Survivor 2022'nin ikiz kardeşleri Sema ve Seda sosyal medyada "İstatistik Kardeşler" olarak anılıyor. Bunun sebebi de oyunlarda sürekli karşı takımın en güçsüz isimleri ile eşleşmeleri. Ancak konuyla ilgili ilk kez adadan bir yarışmacı konuştu.

Survivor Nagihan Karadere, "Berna'yı ben seçtim diye rahatsız olanlar vardı. Ben de buradan lafımı söylüyorum" diyerek Sema'ya tepkji gösterdi. Ünlüler takımında yer alan Survivor Sema ise, "Konu o değil zaten, onu tabi ki alacağız biz. Onu almayacak mıyız" diyerek kendini savundu.

 

Survivor 2022'de İkiz Kardeşlere Olay Tepki! Sonunda Biri O Detayı dile getirdi ile ilgili etiketler Survivor ikiz kardeşler Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.