Survivor 2022'de Hikmet ve Adem Arasında Hakaretler Havada Uçuştu! Adem'in Annesine Olay Sözler

Survivor 2022'de Dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 3 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında Survivor Adem Kılıçcı ve Hikmet Tuğsuz arasında hakaretler havada uçuştu. Hikmet'in Adem'in Şampiyonluğunu Sorguladığı parkurda tartışma Adem'in annesine kadar sıçradı.

Her bölümü bir başka Heyecan ve Tartışmaya Sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Takımların yeniden belirlendiüi yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıran kırana mücaddele devam ediyor. 3 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında Survivor Adem Kılıçcı ve Hikmet Tuğsuz arasında tartışma yaşandı. Survivor 2022'de Hikmet ve Adem Arasında Hakaretler Havada Uçuştu! Adem'i Annesinin Sözüyle Vurdu.

Survivor Adem Kılıçcı ile tartışan Hikmet, "Şampiyon gibi ol, kimseye hakaret etme" deyince Kılıçcı cevabını hemen verdi. Daha önce de konseyde tartışan ikili bu kez birbirine girdi.

Survivor Hikmet'in Adem'in annesinin söylediği, "Saftır benim oğlum" sözlerini kullanarak tartışmayı alevlendirmesi Adem Kılıçcı'yı çıldırttı. Kılıçcı, "Pislik Yapma" diyerek cevap verdi.

Adem ve Hikmet Arasında Hakaretlerin havada uçuştuğu dokunulmazlık oyununda Survivor'ın en heyecan verici anları yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda Hikmet'in "Hazmet, hazmedemiyorsan soda alalım sana Adem" sözlerini hatırlayan Kılıçcı hayranları parkurda sürekli kaybeden Hikmet'e ağır yorumlar da bulundu.

Survivor 2022'de Hikmet ve Adem Arasında Hakaretler Havada Uçuştu! Adem'in Annesine Olay Sözler

Survivor 123. bölüm fragmanı da yayınlandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun oynanacağı yeni bölümde eleme adayı da belli olacak.

Survivor 123. bölüm bu akşam TV8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Hikmet ve Adem Arasında Hakaretler Havada Uçuştu! Adem'in Annesine Olay Sözler ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor adem adem kılıççı hikmet tuğsuz survivor hikmet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.