Survivor 2022'de Gönüllüler Takımında Koloni Kuruldu! Nisa'dan Yağmur'a Olay Cevap!

Survivor 2022'de nefes kesen birleşme partisi oyunları devam ediyor. Gönüllüler takımında yaşanan gerginlikler de bitmiyor. Sude, Berna, Yağmur ve Berkan'ın olduğu grup Survivor Gökhan Keser tarafından "Koloni" ilan edildi. Gönüllüler'de yer Yağmur ve Nisa Arasında yaşanan tartışma ise son bölüme damga vurdu.

Her bölümü, her konseyi ve her parkuru bir başka olaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Gönüllüler takımında gruplaşmalar başladı. Sude, Berna, Yağmur, Berkan, Anıl ve Sema'nın olduğu grup Survivor Gökhan Keser tarafından "koloni" ilan edildi.

Survivor Gökhan Keser'in "koloni" dediği grupta Sude, Berkan, Yağmur, Anıl ve Sema yer alıyor. Bugün birleşme partisi öncesi Gökhan Keser ve Hikmet arasında yaşanan tartışmada Hikmet, "Duman yanıyorsa burası benim yerim. On tane arkadaşım var burada beni destekleyen" deyince Keser, "Onu biliyoruz zaten, koloni olduğunuzu biliyoruz" diyerek bu grubu koloni ilan etti.

Survivor 2022'de Gönüllüler Takımında Koloni Kuruldu! Nisa'dan Yağmur'a Olay Cevap!

Gönüllüler Takımında Koloni Kuruldu

Survivor 2022'de Nisa Bölükbaşı ile Yağmur Banda arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu. Survivor Yağmur, "Niye beraberiz" diye sorunca Bölükbaşı,"Beraber değiliz ki" diyerek olay cevap verdi.

İkili arasında geçen diyalog,

yağmur: bi müsade eder misiniz
nisa: "yooo"
yağmur: ne biçim konuşuyosun ya
sude: bu ne biçim üslup ya
berna: Yoo mu dedi o?" oldu.

Survivor 2022'de Gönüllüler Takımında Koloni Kuruldu! Nisa'dan Yağmur'a Olay Cevap! - Resim : 2

Nisa Bölükbaşı Verdiği Cevapla Sosyal Medyada Gündem Oldu

Survivor All Star Nisa Bölükbaşı'nın hem Yağmur Banda'ya hem de koloni denilen gruba verdiği cevapla sosyal medyada takipçileri tarafından desteklendi. İşte yapılan bazı paylaşımlar...

 

 

 

Survivor 2022'de Gönüllüler Takımında Koloni Kuruldu! Nisa'dan Yağmur'a Olay Cevap! ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor yağmur Survivor Nisa koloni gökhan keser
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.