Survivor 2022'de Gönüllüler Takımına Ayşe Yüksel Geldi! Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında?

Survivor 2022 Gönüllüler takımına Ayşe Yüksel Geldi. 21 Şubat Survivor eleme konseyinde Acun Ilıcalı Gönüllüler takımına Atakan'ın yerine Ayşe Yüksel'in geleceğini açıkladı. Peki Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında? İşte Ayşe Yüksel hayatı, kilosu, boyu...

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor All Star 2022'ye Gönüllüler takımına Ayşe Yüksel dahil oldu. 21 Şubat Survivor 2022'nin son bölümünde eleme konseyi toplandı. Sürgün adasına gidecek 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Oylamaya göre Yunus Emre, Yasin'in olduğu sürgün adasına eleme adayı olarak Nagihan Karadere ve Gökhan Keser dahil oldu. Survivor 2022'de Gönüllüler Takımına Ayşe Yüksel Geldi! Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında?

Ayşe Yüksel Survivor All Star 2022 Kadrosunda!

Survivor Ayşe Yüksel geçtiğimiz yıl yapılan yarışmaya Gönüllüler takımındaydı. Peki All Star Ayşe Yüksel Kimdir, kaç yaşında?

Survivor Ayşe, 2021 Gönüllüler kadrosunda yer almaktadır. 2000 doğumlu olan Survivor Ayşe spor yöneticiliği okumuştur. Survivor Ayşe kendisini “Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce’de doğdum. Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde 2. Sınıf öğrencisiyim. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldım ayni zaman da 7. Sınıfta haltere başladım ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldum. 1 yıl yaptıktan sonra bıraktım ve voleybola başladım. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ettim. Aynı zaman da voleybolun ikinci senesinde tenis antrenörlüğüne başladım 4 yıldır devam ediyorum. Aynı zaman da lisede de basketbol okul takımında yer aldım 3 yıl. Üniversitede 1 yıl futsal ve yüzme dersi gördüm. Şuan tenis hocalığı yapıyorum ve okuyorum.” cümleleriyle anlatmaktadır.

Survivor 2022'de Gönüllüler Takımına Ayşe Yüksel Geldi! Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında? ile ilgili etiketler Survivor Ayşe Yüksel ayşe yüksel kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.