Survivor 2022'de Furkan'ın Elenmesine En İlginç Yorum Acun Ilıcalı'dan geldi

Survivor 2022'de sekiz eleme adayından biri olan Survivor Furkan adaya veda etti. Yapılan SMS oylaması ve halk oylaması ile Furkan Survivor'dan elendi. Ada Konseyinde bu elemeye en ilginç yorumu da Acun Ilıcalı yaptı.

Her bölümüyle konuşulan Survivor 2022'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Barış, Evrim, Mert, Bora, Sercan, Birsen, Furkan'ın eleme adayı olduğu yeni bölümde All Star 2022'ye veda eden isim de belli oldu.

Survivor 2022'ye erken veda yaşayan Furkan, sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıklarla parkurda da gereken mücadeleyi gösteremedi. Halk oylaması ile Survivor All Star'a veda eden Furkan ada konseyinde Acun Ilıcalı'yla konuştu.

Survivor 2022'de Furkan'ın Elenmesine En İlginç Yorum Acun Ilıcalı'dan geldi

'İlk Seni Davet Edeceğim'

Furkan'ın Survivor'dan elenmesine en ilginç yorumu da Acun Ilıcalı yaptı. Konseyde eleme kararının açıklanması sonrası Ilıcalı; Acun Ilıcalı :" Bu hikaye çok erken bitti eğer kabul edersen ileri de bir daha Allstar yapınca ilk seni davet edeceğim" diyerek Furkan'a jest yaptı.

Survivor Furkan ise eleme sonrası Ilıcalı'nın bu sözlerine; "Hakkın ödenmez abi" diyerek cevap verdi.

"Evrim Korunsun Diye Furkan'ı Harcadılar"

Sosyal medyada da Furkan'ın elenmesi konuşuldu. Birçok kişi Furkan'ın haksız yere elendiğini dile getirdi. Yapılan yorumlar içerisinde , Sırf Survivor Evrim korunsun diye Furkan'ı Harcadılar"  paylaşımı bile yapıldı.

 

Survivor 2022'de Furkan'ın Elenmesine En İlginç Yorum Acun Ilıcalı'dan geldi ile ilgili etiketler Survivor furkan eleme evrim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.