Survivor 2022'de Eleme Konseyinde Ters Köşe! Herkes Sema Aydemir'i Beklerken, O Gidiyor! İfşa oldu

Survivor 2022'de Eleme Heyecanı Yaşanıyor. 1 Haziran Survivor Kim elendi sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Dokunulmazlık oyunları sona erdi. Haftanın 4 eleme adayının belirlenmesi ve SMS oylamasının Yapılması sonrası Survivor'a veda edecek isim belli oldu. 1 Haziran eleme konseyinin ifşa olmasıyla elenen isim ortaya çıktı.

Her Bölümü ile Bir Başka Tartışmaya Sahne Olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan heyecan verici dokunulmazlık oyunları sonrası haftanın tüm eleme adayları Ünlüler takımından çıktı. 1 Haziran Survivor eleme konseyinin ifşa olmasıyla birlikte elenen son isim belli oldu. Survivor 2022'de Eleme Konseyinde Ters Köşe! Herkes Sema Aydemir'i Beklerken, O Gidiyor! İfşa Oldu.

Survivor Kim Elendi Sorusu 1 Haziran eleme konseyinde belli oldu. Elenen ismin ifşa olmasıyla birlikte birçok kişi Yanlış tahminde bulundu. Survivor Sema Aydemir, Batuhan Karacakaya, Ayşe Yüksel ve Anıl Berk Baki'nin eleme potasında olduğu yarışmada veda eden isim ifşa oldu.

HERKES SEMA AYDEMİR'İ BEKLERKEN...

Survivor All Star'da 1 Haziran eleme konseyinde elenen isim konsey öncesi ortaya çıktı. Uzun süredir Survivor Sema Aydemir'in eleme potasından çıkamayacağı ve elenen isim olacağı tahminleri yapılıyordu. Ancak herkes Survivor konseyinde ters köşe oldu.

Survivor Ayşe Yüksel'in 1 Haziran Survivor konseyinde elenen isim olacağı ifşası gündeme bomba gibi düştü. Mavi takından Survivor Evrim Keklik ile olan yakın ilişkisi ve Batuhan'ın dedikodusunu yapması Ayşe Yüksel'e pahalıya patladı.

Survivor'da veda edecek ve elenecek ismin Survivor Ayşe Yüksel'in olacağı haberi yarışmacının hayranlarını harekete geçirdi. Sosyal medyada Yüksel'in haksızlığa maruz kaldığını söyleyen paylaşımlar vardı.

Survivor 2022'de Eleme Konseyinde Ters Köşe! Herkes Sema Aydemir'i Beklerken, O Gidiyor! İfşa oldu

Sema Aydemir'i beklerken Ayşe Yüksel'in elenmesi birçok izleyiciyi şoke etmiş durumda. TV8 ekranlarında yaşanacak eleme konseyi heyecanı sürecek.

Survivor 2022'de Eleme Konseyinde Ters Köşe! Herkes Sema Aydemir'i Beklerken, O Gidiyor! İfşa oldu ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Ayşe Yüksel Ayşe Yüksel ifşa oldu elenen isim survivor sema aydemir sema aydemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.