Survivor 2022'de Birsen'in Elenmesine Nagihan'dan Olay Yorum Geldi!

Her bölüm ile farklı bir tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de son eleme konseyi gergin geçmiş ve adaya veda eden isim Birsen Bekgöz olmuştu. Survivor Nagihan Karadere ise Birsen'in elenmesi sonrası olay yorumda bulundu. İşte Survivor 44. bölüm fragmanı....

Survivor Nagihan Karadere Birsen Bekgöz'ün elenmesine yaptığı yorumla Ünlüler adasını ayağa kaldırdı. Her konseyi, her bölümü ve her oyunu heyecana ve gerilime neden olan Survivor 2022'de son elenen isim Birsen Bekgöz olmuş, konsey bir anda karışmıştı.

Birsen Bekgöz'ün elenmesi Ünlüler adasını karıştırdı. Önceki gün yapılan eleme konseyinde performans birincisi Batuhan Karacakaya'nın SMS'lerde büyük bir kitlesi olan Barış Murat Yağcı'yı Birsen'in karşısına çıkarması Bekgöz'ün adeta sonu olmuştu.

Birsen'in Elenmesine Nagihan'dan Olay Yorum!

Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Ünlüler bu hafta 3 eleme adayı çıkartmış ve bu isimler Barış Murat Yağcı, Birsen Bekgöz ve Mert Öcal olmuştu. Ancak Survivor'a veda eden isim Birsen Bekgöz olmuş ve yarışmayı izleyenlerin de tepkisine neden olmuştu.

Survivor 2022'de Birsen'in Elenmesine Nagihan'dan Olay Yorum Geldi!

Nagihan Karadere Birsen Bekgöz'ün elenmesi sonrası yaptığı yorumda, "Bu adada Birsen'den önce gitmesi gereken birçok kişi vardı. Sercan, Mert ve Barış'ı üçünü toplasanız bir Birsen Etmez" diyerek adayı karıştırdı.

Survivor 44. bölüm Bil Bakalım ve Anlat Bakalım yarışmalarıyla bu akşam TV8 ekranlarında olacka.

Survivor 2022'de Birsen'in Elenmesine Nagihan'dan Olay Yorum Geldi! ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor nagihan Nagihan Karadere birsen bekgöz yorum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.