Survivor 2022'de Berkan - Nisa Olayının Özeti: Berkan Karabulut Prim Peşinde Koşuyor

Survivot 2022'de Son Tartışma Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut arasında yaşandı. Nisa Bölükbaşı'nın kendini iyi ifade edemedeiğini düşünen takipçileri Berkan Karabulut'u prim peşinde koşmakla suçladı. İşte Berkan ve Nisa olayının perde arkası...

Her bölümü ile Büyük Heyecan ve tartışmalara dönen Survivor All Star 2022'de eski defterler açılmaya devam ediyor. Bu kez Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut arasında alevlenen tartışma yarışmanın son bölümüne damga vurdu. Survivor 2022'de Berkan - Nisa Olayının Özeti: Berkan Karabulut Prim Peşinde Koşuyor!

Survivor Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut olayı günün en çok konuşulan olayı oldu. Parkurda birbirlerine laf atan ikili daha sonra Gönüllüler adasında tartıştı. Survivor 2022'de de birlikte mücadele eden Nisa ve Berkan tartışması konseye de yaşındı.

Survivor 2022'de Berkan - Nisa Olayının Özeti: Berkan Karabulut Prim Peşinde Koşuyor

"Berkan Karabulut Prim Peşinde Koşuyor"

Survivor 2022'de Berkan ve Nisa olayının özeti sayılabilecek nedenler özellikle Nisa Bölükbaşı'nın takipçileri tarafından dile getirilmeye devam ediyor. İddiaya göre Berkan Cemal Can’ın kitlesinin SMS'inin peşinde. Bu yüzden Nisa’nın, "biz benchte etkili olamadık, onlar gibi değildik sesimiz çıkmadı" lafına alakası olmamasına rağmen bulaştı. Sanki Nisa Bölükbaşı ona laf atmış gibi algı yarattı. Takımı demotive ettiğini söyledi. Nisa da dün, "Sen bizi demotive etmiştin" dedi.

Berkan konuyu konseye de taşıyarak priminin peşinde koştu. Survivor Nisa Bölükbaşı'nın konseyde kendini ifade etmeyip susması ise destekçilerini şaşırttı.

 

Survivor 2022'de Berkan - Nisa Olayının Özeti: Berkan Karabulut Prim Peşinde Koşuyor ile ilgili etiketler Survivor Nisa Survivor 2022 Nisa Bölükbaşı Berkan Karabulut olay özet
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.