Survivor 2022'de Batuhan İlk Kez Potaya Giriyor! 31 Mayıs Survivor Dokunulmazlık İfşa Oldu

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunu heyecanı sürüyor. 31 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sürüyor. Haftanın 4. eleme adayının belli olacağı konsey ifşa oldu. Ve sezon başından bu yana hiç potaya girmeyen Survivor Batuhan Karacakaya eleme adayı oldu.

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 31 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Haftanın 4. eleme adayının belli olacağı konsey öncesinde parkurda kıran kırana mücadele de sürüyor. Survivor 2022'de Batuhan İlk Kez Potaya Giriyor! 31 Mayıs Survivor Dokunulmazlık İfşa Oldu.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Oynanancak dokunulmazlık oyununu kaybeden takım haftanın 4. eleme adayını çıkaracak. Survivor haberlerini sizler için araştırıyor. 31 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu ifşa oldu ve son eleme adayının ismi de belli oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın 4. eleme adayı Survivor Batuhan Karacakaya oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı bu hafta tüm eleme adaylarını kendi içlerinden çıkardı. Survivor eleme adayları bu hafta Survivor Sema Aydemir, Anıl Berk Baki, Ayşe Yüksel ve Batuhan Karacakaya oldu.

Survivor 2022'de Batuhan İlk Kez Potaya Giriyor! 31 Mayıs Survivor Dokunulmazlık İfşa Oldu

Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler (Mavi Takım) bu hafta hiçbir dokunulmazlık oyununu kaybetmedi.

 

Survivor 2022'de Batuhan İlk Kez Potaya Giriyor! 31 Mayıs Survivor Dokunulmazlık İfşa Oldu ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu survivor batuhan karacakaya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.