Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'in Kararı Herkesi Şaşırttı! Eleme Adayını Canlı Yayında Açıkladı

Survivor 2022'de finale adım adım yaklaşılıyor. Dokunulmazlık oyununu kazanan Survivor Ayşe Yüksel'in eleme adayı kararı herkesi şaşırttı. Bugüne kadar kendisini hep kollayan Survivor Nagihan Karadere'yi eleme potasına soktu. Kararı Acun Ilıcalı'nın daha önce belirlediği gibi instagram canlı yayınında açıkladı.

Her bölümü bir başka heyecan sahne olan Survivor All Star 2022'de artık finale birkaç gün kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyunlarının devam ettiği yarışmada kalan son 6 yarışmacı da İstanbul'daki dörtlü finale kalmak için mücadele ediyor. Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'in Kararı Herkesi Şaşırttı! Eleme Adayını Canlı Yayında Açıkladı.

23 Haziran Survivor Dokunulmazlık oyununu kazanan isim Survivor Ayşe Yüksel oldu. Final oyunlarında Adem Kılıçcı'yı geçerek sembolün sahibi oldu. Survivor Nisa Bölükbaşı'nın sakatlanarak oynamadığı yarışmada direkt yarı finale çıkan Ayşe Yüksel'in eleme adayı kararı ise herkesi şaşırttı.

AYŞE YÜKSEL'İN KARARI HERKESİ ŞAŞIRTTI!

Survivor All Star'da son 6 yarışmacı kaldı. İstanbul'da yapılacak Büyük final öncesi de artık herkes kendini düşünüyor. Son yapılan dokunulmazlık oyununda sembolü göğsüne takan Ayşe Yüksel, eleme adayını instagram canlı yayınında açıkladı. Yüksel, eleme adayı olarak Survivor Nagihan Karadere'yi söyledi.

Yüksel, "Kendimi düşündüğüm için karşıma söyleyeceğim kişiyi eleyebileceğim bir kişi olmalı. Karşısında en çok şansımı gördüğüm kişi olan Nagihan'ı söylüyorum" diyerek herkesi şaşırtı.

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'in Kararı Herkesi Şaşırttı! Eleme Adayını Canlı Yayında Açıkladı

Survivor Nagihan ise Ayşe'nin kendisini eleme adayı olarak seçmesine tepki gösterdi. Karadere, "Ben kolyeyi alsaydım asla Ayşe'yi söylemezdim. Takım oyunlarında kaptan olunca hep ilk Ayşe'yi seçtim çünkü bir kadın dayanışması olması gerektiğini düşündüm. Kararına saygı duyuyorum. Ama burada elenirsem çok çok üzülürüm" dedi.

 

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'in Kararı Herkesi Şaşırttı! Eleme Adayını Canlı Yayında Açıkladı ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Ayşe Yüksel Ayşe Yüksel survivor nagihan Nagihan Karadere eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.