Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'e Yapılan Mobbing Olay Oldu! Sude'ye Cevabı Yapıştırdı!

Survivor 2022'de Dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. Ayşe Yüksel'in bu akşamki performansı çok konuşulurken Gönüllüler takımında yer alan 3'lü grup Seda, Yağmur ve Sude tarafından mobbinge maruz kaldı. Özellikle Ayşe Yüksel ve Sude arasında yaşanan tartışma güne damga vurdu.

Her bölümü ve her oyunu bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de bu akşam dokunulmazlık oyununda Sude ve Ayşe Yüksel arasında yaşanan gerginlik damga vurdu. Ayşe Yüksel'in çıktığı 3 oyunun 2'sini almasına rağmen Gönüllüler takımının 3'lü çetesi Sude, Yağmur ve Seda tarafından mobbinge maruz kaldı. Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'e Yapılan Mobbing Olay Oldu!

Survivor Ayşe Yüksel ve Sude arasında yaşanan tartışma Survivor All Star 2022'nin bu akşamki bölümüne damga vurdu. Sude kaybettiği mücadele sonrası Yüksel'e, "Ayşe, Allah aşkına beş yüz kere taşıdık" diyerek sitem etti. Ayşe Yüksel ise, "Yapamayınca neden birbirimizi suçluyoruz ben anlamıyorum" diyerek cevap verdi.

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'e Yapılan Mobbing Olay Oldu! Sude'ye Cevabı Yapıştırdı!

Ayşe Yüksel'e Mobbing Yapılıyor

Survivor 2022'de Ayşe'ye mobbing yapıldığını düşünen sosyal medya kullancıları Survivor Sude, Yağmur ve Seda'nın kurduğu 3'lü gruba ateş püskürdü.

 

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'e Yapılan Mobbing Olay Oldu! Sude'ye Cevabı Yapıştırdı! ile ilgili etiketler Survivor 2022 Survivor Ayşe Yüksel sude tartışma mobbing
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.