Survivor 2022'de Ayşe Yüksel ve Nisa Bölükbaşı Arasında Kıskançlık Krizi! Konsey Karıştı!

Survivor 2022'de kıskançlık krizi baş gösterdi. Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel arasında tırmanan gerilim konseyi karıştırdı. Dokunulmazlık oyunlarında Survivor Ayşe Yüksel'in arkasından konuştuğunu ileri süren Bölükbaşı çok sert açıklamalarda bulundu.

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları sürüyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıran kırana mücadele konseylere de damga vuruyor. Survivor Ayşe Yüksel ve Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan kıskançlık krizi ise yarışmanın son bölümüne damga vuruyor. Survivor 2022'de Ayşe Yüksel ve Nisa Bölükbaşı Arasında Kıskançlık Krizi! Konsey Karıştı!

27 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu öncesi seremonide uyuklayan Nisa Bölükbaşı bunun acısını konseyde fena çıkardı. Son günlerde artan performansı sonrası açıklamalarıyla da gündeme gelen Bölükbaşı hem Sema Aydemir'e hem de Ayşe Yüksel'e söyledikleriyle konseye damga vurdu.

Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel Arasında yaşanan kıskançlık krizi konsey öncesinde kendini gösterdi. Bölükbaşı, Ayşe Yüksel'in kendisini taklit ettiği ve yüzüne karşı başka yarışmalarda başka konuştuğunu dile getirdi. Bu açıklamaları sonrası Survivor Ayşe Yüksel'in hayranları sosyal medyada yarışmacıya ateş püskürdü.

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel ve Nisa Bölükbaşı Arasında Kıskançlık Krizi! Konsey Karıştı!

Öte yandan bu akşam Survivor 116. bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında büyük mücadeleye sahne olan haftanın ilk dokunulmalzlık oyunu sonrası ilk eleme adayı da belli olacak.

 

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel ve Nisa Bölükbaşı Arasında Kıskançlık Krizi! Konsey Karıştı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Nisa Nisa Bölükbaşı Ayşe Yüksel Survivor Ayşe Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.