Survivor 2022'de Ayşe Yüksel, Nisa Bölükbaşı ile Dalga Geçti! Oyunda Yendi, Konseyde Potaya Soktu!

Survivor 2022'de bireysel dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 20 Haziran dokunulmazlık oyununu kazanan Survivor Ayşe Yüksel ile Nisa Bölükbaşı arasında yaşananlar hem parkura hem de konseye damga vurdu. Ayşe Yüksel oyunda yendiği Survivor Nisa Bölükbaşı'nı bir de eleme potasına soktu.

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. 20 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Survivor Ayşe Yüksel oldu. Parkurda yendiği Survivor Nisa Bölükbaşı'nı konseyde eleme potasına sokan Yüksel, Bil Bakalık oyununda söyledikleriyle Nisa Bölükbaşı'nın fanlarının tepkisini çekti. Survivor 2022'de Ayşe Yüksel, Nisa Bölükbaşı ile Dalga Geçti! Oyunda Yendi, Konseyde Potaya Soktu!

Survivor Ayşe Yüksel'in Nisa Bölükbaşı'nı eleme potasına sokması Bölükbaşı'nın hayranlarını çıldırttı. Dokunulmazlık oyununu kazanan Ayşe Yüksel seremonide Nisa Bölükbaşı'nda özür dileyerek ödüle Survivor Adem Kılıçcı, Hikmet Tuğsuz ve Batuhan Karacakaya'yı götürdü. Ancak oyun sırasında benchte, "Bu akşam beyleri yemeğe götürelim" diyen Ayşe Yüksel'e Bölükbaşı'nın hayranları tepki gösterdi.

AYŞE YÜKSEL NİSA'YI EZDİ GEÇTİ!

Survivor All Star'da Ayşe Yüksel kazandığı dokunulmazlık oyununda Nisa Bölükbaşı'nı eledi. Daha sonra önce ödüle götürmek istediği Bölükbaşı'nı daha sonra almaktan vazgeçti.

Eleme konseyinde Survivor Nisa'nın tepkilerine de cevap veren Ayşe Yüksel, eleme adayı olarak yine Nisa'yı söyledi. Nisa ise konseyde, "i sembolle insanlar kendini şampiyon sanıyor" diyerek tepki gösterdi.

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel, Nisa Bölükbaşı ile Dalga Geçti! Oyunda Yendi, Konseyde Potaya Soktu!

BİL BAKALIM OYUNUNDA OLAY SÖZLER!

Survivor Nisa Bölükbaşı hakkında Bil Bakalım oyununda da tepki çeken sözler söyleyen Ayşe Yüksel "Bari burada kazansa" diyerek adeta geçmişin intikamını aldı.

İkili Arasında Ne Olmuştu?

All Star 2022'ye daha sonra katılan Ayşe Yüksel ile Nisa Bölükbaşı arasında sezon boyunca hararetli tartışmalar yaşanmıştı. Bölükbaşı, Ayşe Yüksel'in taklidini yapmış ve oyun sırasında rakibinin ayağını tutmuştu.

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel, Nisa Bölükbaşı ile Dalga Geçti! Oyunda Yendi, Konseyde Potaya Soktu! - Resim : 2

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel, Nisa Bölükbaşı ile Dalga Geçti! Oyunda Yendi, Konseyde Potaya Soktu! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Ayşe Yüksel Ayşe Yüksel Nisa Bölükbaşı Survivor Nisa eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.