Survivor 2022'de Atakan Arslan Yarışmadan Çekiliyor! Acun Ilıcalı ile O Konuda ters düştü!

Survivor 2022'de Sular Durulmuyor. Her Bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star'da Avatar Atakan'ın yarışmadan çekildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın bitmesine 1,5 ay kala yaşanan bomba Olayın Perde arkasında Acun Ilıcalı var.

Her Sahnesi ve Konseyiyle Heyecana Neden olan Survivor All Star 2022'de diskalifiye şoku yaşanıyor. Survivor Atakan Arslan'ın yarışmadan çekildiği ve Acun Ilıcalı ile o konuda ters düştüğü iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Survivor 2022'de Atakan Arslan Yarışmadan Çekiliyor! Acun Ilıcalı ile O Konuda Ters Düştü!

Avatar Atakan'ın Survivor 2022'de çekilme nedeni ise bambaşka çıktı. Yeni kadroların oluşmasıyla birlikte Ünlüler takımından Gönüllülere geçen Atakan Arslan, yarışmanın bitmesine 1,5 ay kala bomba bir olaya imza attı.

Survivor All Star şampiyonluğu için en büyük adaylardan biri olan ve performansıyla mavi takımı sırtlayan Survivor Atakan'ın yarışmadan diskalifiye edildiği ancak bu kararın sonrasında Arslan'ın kendi isteğiyle yarışmadan çekildiği söyleniyor.

Survivor 2022'de Atakan Arslan Yarışmadan Çekiliyor! Acun Ilıcalı ile O Konuda ters düştü!

Avatar Atakan Survivor'dan Diskalifiye Mi Edildi?

Survivor All Star 2022'nin en büyük şampiyon adaylarından olan Atakan Arslan'ın kısa bir süre sonra ringe çıkacağı ve maçı olduğu için yarışmadan çekilmek istediğini Acun Ilıcalı'ya ilettiği söyleniyor.

Acun Ilıcalı'nın Avatar Atakan'ın bu isteğine olumsuz baktığı gelen haberler arasında. Hem antrenmansız bir şekilde maça çıkmasının doğru olmadığını dile getirdiği ancak Arslan'ın ısrar ettiği söyleniyor.

Survivor 2022 ile ilgili gelişmeler haberimizde...

Survivor 2022'de Atakan Arslan Yarışmadan Çekiliyor! Acun Ilıcalı ile O Konuda ters düştü! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Atakan Atakan Arslan çekiliyor diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.