Survivor 2022'de Atakan Arslan Vedalaşırken Adem Kılıçcı'ya sürpriz yaptı

Survivor 2022'de Elenen Son İsim Survivor Atakan Arslan oldu. Oylama ve Elemenin Aynı Gün Yapılarak Bir ilke imza atılan Survivor All Star'da Avatar Atakan'ın Elenmesini Kimse beklemiyordu. Girdiği ilk potada Survivor'a Veda Eden Atakan, sık sık tartığı Survivor Adem Kılıçcı'ya sarılarak veda etti. Survivor 2022'de Atakan Arslan Vedalaşırken Adem Kılıçcı'ya Sürpriz Yaptı!

Her Eleme Konseyin Heyecana Neden Olan Survivor All Star 2022'de Eleme Heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları Arasında Kıran Kırana mücadeleye sahne olan Dokunulmazlık Oyunları sonrası haftanın 4 Eleme Adayı da Belli oldu. Survivor'a veda ederek elenen son isim Avatar Atakan Arslan oldu. Survivor 2022'de Atakan Arslan Vedalaşırken Adem Kılıçcı'ya Sürpriz Yaptı!

Survivor Atakan Arslan'ın Survivor'dan elenmesi herkesi şaşırttı. Eleme potasına girdiği Survivor Nisa Bölükbaşı, Hikmet Tuğsuz ve Ogeday Girişken ile yarışan Avatar lakaplı yarışması elenen isim oldu.

ATAKAN VEDA EDERKEN KILIÇCI'YA SARILDI!

Survivor All Star'da elenen son isim Atakan Arslan oldu. Adaya sürpriz bir şekilde veda eden Arslan, konseye veda ederken tek tek yarışmacılarla veda etti.

Survivor Adem Kılıçcı ile sık sık tartışan Atakan Arslan'ın ne yapaccağı da merak konusu oldu. Ünlüler takımıyla vedalaşan Arslan Adem kılıçcı'ya sarılrak veda etti.

Survivor 2022'de Atakan Arslan Vedalaşırken Adem Kılıçcı'ya sürpriz yaptı

Arslan, "Allah’a emanet ol şampiyon" diyerek Adem Kılıçcı'ya veda etti.

 

Survivor 2022'de Atakan Arslan Vedalaşırken Adem Kılıçcı'ya sürpriz yaptı ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor atakan elendi mi Survivor Atakan Atakan Arslan adem kılıççı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.