Survivor 2022'de Adem Kılıçcı 2017'nin İntikamını Aldı! Survvior Ogeday Girişken Veda Etti!

Survivor 2022'de eleme heyecanı sürüyor. 18 Haziran Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Son dönemde sakatlıklarla boğuşan eski şampiyon Survivor Ogeday Survivor'dan elenen isim oldu. Survivor Nisa Bölükbaşı, sevgilisinin elenmesi sonrası konseyde gözyaşları içerisinde kaldı. Öte yandan Adem Kılıçcı, 2017 yılında finalde kaybettiği Ogeday'dan intikamını almış oldu.

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı devam ediyor. 18 Haziran Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Bireysel dokunulmazlık oyunları sonrası haftanın eleme adayları belli olmuştu. Survivor 2022'de Adem Kılıçcı 2017'nin İntikamını Aldı! Survvior Ogeday Girişken Veda Etti!

Survivor elenen isim Ogeday Girişken oldu. Survivor 2017 şampiyonu olan Ogeday Girişken'in eleme adayı olarak ismini en büyük rakibi Adem Kılıçcı vermişti. Survivor'a veda eden Ogeday Girişken konseyde gözyaşları içerisinde kalırken sevgilisi Survivor Nisa Bölükbaşı ise ardından ağladı.

ADEM KILIÇCI 2017'NİN İNTİKAMINI ALDI!

Survivor All Star'da elenen son isim Survivor Ogeday Girişken oldu. Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan Ogeday All Star 2022 şampiyonluğu için en büyük aday olarak gösteriliyordu. Sevgilisi Nisa Bölükbaşı'nın eleme sonrası gözyaşları içinde kaldığı görüldü.

Survior Adem Kılıçcı ise yarışmadaki en büyük rakibinin elenmesi karşısında üzgündü. Eleme adayı olarak Ogeday Girişken'in ismini veren Adem Kılıçcı, 2017 Survivor'da finaldeki rakibinden intikamını almış oldu.

Survivor 2022'de Adem Kılıçcı 2017'nin İntikamını Aldı! Survvior Ogeday Girişken Veda Etti!

NAGİHAN VE HİKMET BİRBİRİNE GİRDİ!

Survivor Nagihan Karadere ise eleme konseyine sözleriyle damga vurdu. Eleme adayı olaran Survivor Hikmet Tuğsuz'u gösteren Nagihan, kadın yarışmacıları yazmak istemediğini ve uzun süredir yarışmacıların arkasından iş çeviren Hikmet'in elenmesi karşısında rahatsızlık ve pişmanlık duymayacağını söyledi.

Survivor 2022'de Adem Kılıçcı 2017'nin İntikamını Aldı! Survvior Ogeday Girişken Veda Etti! ile ilgili etiketler Survivor Ogeday Girişken survivor ogeday elendi mi Survivor 2022 adem kılıççı survivor adem survivor nagihan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.