Survivor 2022'de 6'lı Eleme Konseyinde Elenen İsim İfşa Oldu! Adem Kılıçcı Bayram Ediyor!

Survivor 2022'de büyük bomba patladı. 6 eleme adayından elenen isim ifşa oldu. Gönüllüler takımını bir kişi eksilten eleme konseyinde elenen ismi görenler sevinç yumağı oldu. Özellikle Survivor Adem Kılıçcı taraftarlarına oh dedirten ifşa sonrası herkes merak ediyor? Survivor 6'lı eleme konseyinde kim elendi?

Her bölümü ve her eleme konseyi bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı devam ediyor. Bu hafta gerçekleşen tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı 6 eleme adayı çıkararak rekora imza attı. Ünlüler takımının şov yaptığı oyunlar sonrası son eleme adayı Hikmet Tuğsuz olmuştu. Survivor 2022'de 6'lı Eleme Konseyinde Elenen İsim İfşa Oldu! Adem Kılıçcı Bayram Ediyor!

Survivor 6 eleme adayının toplandığı eleme konseyinde elenen ismin ifşa olması yarışmanın izleyenlerini şimdiden sevince boğdu. Peki Survivor şampiyonu hayallerine veda eden isim kim oldu?

Adem Kılıçcı Hayranları Bayram Ediyor!

Survivor All Star 2022'de ilk kez Gönüllüler takımından 6 isim eleme potasına girdi. Evrim Keklik, Berkan Karabulut, Ogeday Girişken, Nisa Bölükbaşı, Seda Ocak ve Hikmet Tuğsuz'un eleme adayı olduğu konsey öncesi elenen isim ifşa oldu.

Acun Ilıcalı'nın, "Ortaya sandalye koymaya bile gerek yok. Zaten takım potadasınız" diyerek dalga geçtiği Gönüllüler takımından elenen isim kim oldu? İşte detaylar...

Survivor 2022'de 6'lı Eleme Konseyinde Elenen İsim İfşa Oldu! Adem Kılıçcı Bayram Ediyor!

SuperHaber olarak araştırdığımız eleme konseyinde 6 eleme adayından elenen isim Hikmet Tuğsuz oldu. SMS sıralamasında göre Hikmet Tuğsuz Survivor'a veda edecek isim olarak belirlendi.

Survivor Adem Kılıçcı'nın son dönemde en çok tartıştığı isim olarak ön plana çıkan ve parkurlarda girdiği diyaloglarla birçok izleyicinin de tepkisine neden olan Hikmet Tuğsuz adaya veda etti.

 

 

Survivor 2022'de 6'lı Eleme Konseyinde Elenen İsim İfşa Oldu! Adem Kılıçcı Bayram Ediyor! ile ilgili etiketler Survivor elenen isim 6 eleme adayı Survivor 2022 hikmet elendi mi survivor hikmet elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.