Survivor 2022'de 24 Haziran Konseyi İfşa Oldu! Elenen İsim Belli Oldu! Adada Sürpriz Veda

Survivor 2022'de eleme konseyi bir kez daha toplanıyor. 24 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kazanan isimle birlikte elenen isim de ifşa oldu. Final öncesi zorlu parkularda yarışan yarışmacılar SMS sıralamasının belli olmasıyla Survivor'a veda etme korkusu yaşıyor. Survivor 24 Haziran eleme adaylarıyla birlikte elenen isim de ifşa oldu.

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme konseyi toplanıyor. Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buluyor. Bireysel dokunulmazlık oyunlarının devam ettiği yarışmada bu akşam bir veda gerçekleşiyor. SMS sıralamasının toplu yapıldığı Survivor'da eleme adayları içerisinden biri elenen isim olacak. 24 Haziran Survivor dokunulmazlığı kazanan ve elenen isim birlikte ifşa oldu.

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu 24 Haziran akşamı belli oldu. Geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamayla artık 3 eleme adayı belirleniyor. Haftannın birincisinin bir aday söylemediği ancak eleme adayı olduğu takdirde bir isim söylemek zorunda kalacğaı yeni dönemde sürpriz isimler potaya girdi.

Survivor eleme adayları bu hafta Survivor Ayşe Yüksel ve Survivor Nagihan Karadere oldu. 3. eleme adayı Hikmet Tuğsuz oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ? 24 HAZİRAN KONSEYİ İFŞA OLDU!

Survivor All Star'da challenge zamanı... Dün ada konseyinde Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu sonrasında challange yapılacağını duyurmıuştu. Sürpriz hediyelerin verileceği challenge hakkında dtaylar az sonra gelecek.

Haftanın dokunulmazlık oyunlarını Survivor Adem Kılıçcı ve Ayşe Yüksel kazanmıştı. Öte yandan Survivor Nisa Bölükbaşı'nın sakatlığı ise devam ediyor. Nisa'nın sakatlığının kritik olduğunu söyleyen Murat Ceylan oynaması halinde Nisa'nın istanmeyen bir sonuçla karşılabileceğini söyledi.

Survivor 2022'de 24 Haziran Konseyi İfşa Oldu! Elenen İsim Belli Oldu! Adada Sürpriz Veda

ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Kadın dayanışmasının büyük ihitimalle bu konseyde son bulacağı Survivor 2022'de elenen son isim Nagihan Karadere oldu.

Survivor'da elenen son isim geçtiğimiz konseyde belirlenmiş ve Berkan Karabulut adaya veda etmişti.

 

Survivor 2022'de 24 Haziran Konseyi İfşa Oldu! Elenen İsim Belli Oldu! Adada Sürpriz Veda ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 ifşa oldu eleme adayları survivor kim elendi Survivor Ayşe Yüksel Survivor Nagihan Karadere dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.