Survivor 2022'de 18 Haziran Elenen İsim İfşa Oldu! Survivor Batuhan Potaya Koydu, Veda Ediyor!

Survivor 2022'de eleme konseyi toplanıyor. 18 Haziran Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Bireysel dokunulmazlık oyunlarının oynandığı yarışmada bu akşamki eleme konseyinde elenen isim ifşa oldu. Survivor Batuhan Karacakaya'nın eleme potasına koyduğu isim Survivor'dan elenen son isim oldu.

Her bölümü ile bir başka tartışma ve heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme konseyi toplanıyor. 18 Haziran Survivor kim elendi sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Bireysel dokunulmazlık oyunlarının oynandığı yarışmada haftanın 3 eleme adayı da daha önce belli olmuştu. Peki Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor 2022'de 18 Haziran Elenen İsim İfşa Oldu! Survivor Batuhan Potaya Koydu, Veda Ediyor!

18 Haziran Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Survivor Nagihan Karadere oldu. Artık tüm yarışmacıların tek hedefi İstanbul'da yapılacak Survivor 4'li finaline kalabilmek. Bu yüzden tüm güçlerini parkura yansıtan yarışmacılar eleme potasından uzak durmak istiyor.

Survivor kim elendi sorusuna yanıt arayan izleyiciler için eleme konseyi ifşa oldu. 18 Haziran Survivor eleme konseyinin ifşa olmasıyla birlikte elenen isim de belli oldu. Haftanın eleme adayları arasında olan Survivor Berkan Karabulut, Ogeday Girişken ve Hikmet Tuğsuz arasından bir isim Survivor'a veda etti.

SURVİVOR 18 HAZİRAN KONSEYİ İFŞA OLDU!

Survivor All Star'da elenen isim Survivor Berkan Karabulut oldu. Eleme konseyinin ifşa olmasıyla birlikte Survivor'a veda eden son isim Berkan Karabulut oldu. Karabulut, Survivor şampiyonu olma hayallerine bireysel oyunlarda veda etti.

Survivor 2022'de 18 Haziran Elenen İsim İfşa Oldu! Survivor Batuhan Potaya Koydu, Veda Ediyor!

Batuhan İntikamını Aldı!

Survivor Batuhan Karacakaya'nın eleme potasınıa koyduğu Berkan Karabulut'un elenmesi akıllara geçtiğimiz dokunulmazlık oyunlarını getirdi. Karabulut, bir oyun sırasında tartıştığı Batuhan Karacakaya'ya, "Terbiyesiz ergen" demişti.

Öte yandan Survivor Adem Kılıçcı ile arası sezon başından bu yana bozuk olan eski şampiyon Ogeday Girişken'in gözyaşları dünkü seremoniye damga vurmuştu. Uzun süredir sakatlıklarla mücadele eden Survivor Ogeday, Adem Kılıçcı'nın ismini söylemesiyle eleme adayı olmuştu.

 

Survivor 2022'de 18 Haziran Elenen İsim İfşa Oldu! Survivor Batuhan Potaya Koydu, Veda Ediyor! ile ilgili etiketler Survivor survivor kim elendi 18 haziran survivor kim elendi Survivor 2022 survivor berkan elendi mi berkan karabulut kimdir eleme konseyi elenen isim
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.