Survivor 2022 Yedek Yarışmacılar Kim? All Star Yedek Oyuncuları Sahneye Çıkıyor!

Survivor 2022 Yedek Yarışmacılar bu akşam parkura çıkıyor. Gizem Kerimoğlu'nun adaya vedasının ardından 4 yeni isim Ünlüler ve Gönüllüler kadrosuna katılıyor. İzleyenler "Survivor 2022 Yedek Yarışmacılar kimler" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte yedek yarışmacılar...

Heyecanla takip edilen yarışma Survivor All Star 2022'de yedek yarışmacılar adaya geldi. 4 yeni ismin katılacağı yeni dönemde Acun Ilıcalı yedek yarışmacılarından birinin Nisa Bölükbaşı olduğunu söylemişti. Yayınlanan fragmanla diğer yedekler de tanıtıldı. Peki Survivor 2022 yedek yarışmacılar kimdir?

İşte Survivor All Star Yedek Yarışmacıları...

Nisa Bölükbaşı Kimdir? 1998 Prag doğumlu olan Nisa Bölükbaşı geçtiğimiz yıllarda da Survivor'da yarıştı. Yüzme dalında birçok başarısı bulunan Survivor Nisa, 15 yaşında yüzme hocası olarak görev aldı.

Survivor Yedek Yarışmacısı Yunus Emre Özden Kimdir?

Survivor 2022 yedek yarışmacılardan olan Yunus Emre Özden 1993 doğumludur. Ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre Açıköğretim Fakültesi mezunudur. Modellik yapmıştır. Dövüş sporları ile ilgilenen Yunus Emre Özden Türkiye çapında başarıları bulunuyor.

Ayşıl Özaslan Kimdir?

Survivor 2022 yedek yarışmacısı olan Survivor Ayşıl Özaslan, 1978 doğumludur. New York'da ekonomi eğitimi aldı. Amerika'da yarışmalara katılan Ayşıl Özaslan özel bir şirketin Türkiye müdürlüğünü yapıyor. Ayşıl Özaslan, 20 senedir çeşitli spor dallarıyla uğraşmıştır. Ayrıca Almanca, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir.

Pardiz Abdullayev Kimdir?

Azerbaycan doğumlu olan Survivor Parviz Abdullayev 1986 doğumlu. Kendi ülkesinde birçok sportif başarısı olan Survivor Parviz, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından ödüllendirilmiştir. Aynı zamanda Gabala Spor Kulübü'nü de temsil eden sporcu, evli ve 2 oğlu çocuk babası olmakla birlikte, genç olmasına rağmen oğlu Yusif'i de boksta eğitmektedir.

 

 

Survivor 2022 Yedek Yarışmacılar Kim? All Star Yedek Oyuncuları Sahneye Çıkıyor! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 yedek yarışmacılar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.