Survivor 2022 hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Survivor 2022 All Star heyecanı sonunda başladı. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor 2022 hangi günler yayınlanıyor sorusuna cevap arandı. Peki ama Surivor 2022 saat kaçta başlıyor?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını gerçekleştirdiği Survivor 2022 All Star programı sonunda başladı. Hayranları tarafından merakla beklenen fenomen yarışma Survivor 2022’de bu sene yine birbirinden özel isimler müthiş rekabette kıyasıya bir ortamın içerisinde yer alacak.

Survivor 2022 Hangi Günler Yayınlanıyor?

Survivor 2022 All Star yarışması şu an için sadece Cumartesi ve Pazar akşamlarında TV8 ekranlarında yer alacak. Onun dışında programın hafta içerisinde de Pazartesi, Salı ve Cuma günleri de olmak üzere haftanın 5 günü TV8 ekranlarında olması beklenmekte.

Survivor 2022 hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Survivor 2022 Saat Kaçta Başlıyor?

Survivor 2022 All Star yarışması TV8 ekranlarında saat 20.00’da başlıyor.

Survivor 2022 hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler TV8 Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.