Survivor 2022 All Star kadrosu! Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak?

Survivor 2022 All Star için heyecanlı geri sayım başladı. TV8 ekranlarının popüler yarışma programı Survivor 2022 All Star kadrosunda kimler var sorusuna yanıt arayan takipçiler gelecek olan son açıklamalardan haberler olmak istedi. Peki ama Survivor 2022 ne zaman başlıyor?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 2022 All Star için geri sayıma geçildi. Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın gerçekleştirdiği Survivor 2022’de gelecek sene All Star adı altında en çok izlenen yarışmacılara yer verileceği ortaya çıktı.

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alacak olan isimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken yarışmacıların tamamının yılbaşı akşamına kadar kesinlik kazanması beklenmekte. Katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulunan Ilıcalı, yeni sezonda Survivor'ın All Star formatında olacağını resmen duyurmuştu.

Survivor 2022 All Star Ne Zaman Başlayacak?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasının Ocak ayının sonlarında ya da Şubat ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor.

Survivor 2022 All Star kadrosu! Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak?

Survivor 2022 All Star Kadrosu

Survivor All Star 2022 yarışmacıları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Geçtiğimiz hafta bir alışveriş merklezinde basın mensupları ile konuşan Barış Yağcı, Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alacağını ifade etmişti. Yarışmanın ikinci yarışmacısının ise Aleyna Kalaycıoğlu olduğu iddia edildi.

Survivor 2022 All Star kadrosu! Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor all star
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.