Survivor 2021'den bir isim daha diskalifiye oldu!

Ekranların büyük büyük bir heyecanla izlenmeye devam eden efsanevi yarışması Survivor 2021'de ünlüler takımında yer alan Meryem Kasam yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle yarışmadan diskalifiye oldu. Söz konusu durumla ilgili açıklama yapan Ilıcalı, Kasap'ın dizinden ameliyat olması gerektiği için yarışmaya devam edemeyeceğini belirtti.

Survivor'da en son 24 Ocak tarihinde ekranlara gelen 12. bölümde yine ünlüler takımında yer alan Cemal Hünal yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle yarışmadan diskalifiye edilmişti. Ardından yine ünlüler takımından yer alan Meryem Kasap ise dizinden sakatlanmıştı. Konseyde açıklama yapan sunucu Acun Ilıcalı, bir süredir dizindeki probleme rağmen yarışmaya devam eden Meryem Kasap hakkında açıklama yaptı.

"AMELİYAT OLMASI GEREKİYOR"

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, Doktor Metin Kuş'un raporuna göre, Meryem Kasap'ın dizindeki sakatlığın ciddi bir derecede olduğunu ve bu sebeple yarışmaya devam edemeyeceğini belirtti.

Survivor 2021'den bir isim daha diskalifiye oldu!

Acun Ilıcalı, "Meryem'in sakatlığı ciddi durumda. Doktorumuzla tekrar konuştum. Geçen sefer sakatlanmayan dizinde problem var. Doktorumuza 'Bizim için değerli bir yarışmacı, iyileşmesini bekleyebiliriz' dedim. 2 gündür bunun konuşmasını yapıyorum. Ancak bu sabah Metin Kuş'tan aldığım rapora göre Meryem'in Survivor'a devam etme şansın yok. Geçen sene Meryem'i aynı sakatlıktan dolayı kaybettik. Operasyon gerektiği için yüzde 5 gibi bir ihtimal bile bulunmuyor. Maalesef dizinden yeniden ameliyat olman gerekiyor. Cemal'i kaybettik şimdi de çok değerli bir yarışmacımızı, bana göre final adaylarından birisini bugün kaybetmiş durumdayız" ifadelerini kullandı.

Survivor 2021'den bir isim daha diskalifiye oldu! - Resim : 2

GEÇTİĞİMİZ YIL DA DİSKALİFİYE OLMUŞTU

Milli atlet Meryem Kasap, Survivor 2020'deKİ performansıyla dikkat çekerken dizinde meydana gelen bir sakatlık nedeniyle yarışmadan diskalifiye olmuştu. Meryem dizisinden bir ameliyat geçirmişti. Acun Ilıcalı da geçen yıl sakatlığı nedeniyle Survivor 2020'yi yarıda bırakan Meryem’i bu yıl bir kez daha Survivor'a çağırmıştı.

Survivor 2021'den bir isim daha diskalifiye oldu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Survivor2021
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.