Survivor 2021'de ilk kavga!

Survivor 2021'in bu akşam ekranlara gelecek 6. bölümünde yarışmacılar, dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele verecek. Söz konusu bölümün fragmanında yer alan görüntülerde, gönüllüler takımından Steven'in dokunulmazlık oyunu sırasında mutluluğunu dil çıkartarak yaşaması ise ünlüler takımından Çağrı Atakan'ı çileden çıkarıyor.

Survivor 2021'in 6. bölümü bu akşam izleyicilerle buluşacak. 6. bölüme ait yayınlanan fragmanda, dokunulmazlık oyunu sırasında gönüllüler takımından Steven'in sevincini dil çıkartarak yaşaması, ünlüler takımından Çağrı'yı adeta çileden çıkarıyor.

Böylelikle Survivor 2021'in ilk kavgası yaşanmış oluyor. Yeni bölüm fragmanından yer alan görüntülerde sunucu Acun Ilıcalı'nın ise gönüllüler takımını oyunu sabote etmekle suçlaması dikkatlerden kaçmıyor.

Survivor 2021'de ilk kavga!

Fragmanda yer alan kavgaya dair görüntülerde sinirlenerek Steven'in üzerine yürüyen Çağrı'nın, "O dilin içeride duracak" dediği görülüyor. Çağrı'nın sözlerine Steven'in tepki göstermesiyle birlikte oyun alanı karışıyor. Survivor oyuncuları ise, Steven ve Çağrı arasındaki gerginliği güçlükle durdurmaya çalışıyor

Survivor 2021'de ilk kavga! - Resim : 2

Survivor'ın 6. yeni bölüm fragmanında ise ünlüler ve gönüllüler arasındaki şok kavga dikkat çekti. Oyun sırasında gönüllülerden Steven'in dil çıkartarak yaptığı sevinç gösterisi ünlüler takımından Çağrı Atakan'ı kızdırıyor.

Survivor'da bu hafta oynanacak dokunulmazlık oyununun ardından, dokunulmazlığı kaybeden isim elemeye kalakacak.

Survivor 2021'de ilk kavga! - Resim : 3

SURVIVOR ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor 2021 hareketli bölümleriyle izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Söz konusu yarışma geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ünlüler ve gönüllüler konseptiyle yapılıyor. Survivor 2021'de ünlüler ve gönüllüler takımında yer alan oyuncuları izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Survivor 2021'in ilk bölümü ise 0 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanmıştı. Yarışmanın ünlüler ve gönüllüler takımında yer alan oyuncularının isimleri ise merak ediliyor:

SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMI

Batuhan Karacakaya (Oyuncu)

Çağrı Atakan  (Oyuncu)

Melis Sezer  (Milli Tenisçi)

İsmail Balaban  (Baş Pehlivan)

Hayrettin  (Oyuncu)

Öykü Çelik  (Oyuncu)

SURVIVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Yiğit Poyraz

Sancakay Ilım Morgül

Emin Günenç

Sena Özdemir

Steven Salam

Aleyna Kalaycıoğlu

Hanzade Ofluoğlu

Yunus Emre Karabacak

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu

İlayda Şeker

Ayşe Yüksel

Uğurtan Dora

Survivor 2021'de ilk kavga! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor survivor 2020 Survivor Steven Survivor Çağrı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.