Survivor 2021 yarışmacısı Batuhan Karacakaya'nın annesinden üzen haber

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı "Bülent Ziyagil", Umutsuz Ev Kadınları dizisinde "Mert", Diriliş Ertuğrul dizisinde "Dündar" karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde TV8'de ekrana gelen Survivor 2021'de yarışan Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya koronavirüse yakalandı.

Küçük yaşta Aşk-ı Memnu dizisinde 2008 ile 2010 yıllarında hayat verdiği "Bülent Ziyagil" karakteriyle şöhret basamaklarını tırmanan 24 yaşındaki oyuncu Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021'de kırmızı takımda yarışıyor.

Survivor 2021 yarışmacısı Batuhan Karacakaya'nın annesinden üzen haber

Geçtiğimiz günlerde Suvivor'da aile ödülünü kazanamayan kırmızı takım yarışmacılarına sadece üç dakikalığına aileleriyle görüşme imkanı verilmişti. Kırmızı takımda yer alan Karacakaya annesi Gülhayat hanımı sadece üç dakika görebilmişti.

ANNESİ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Ödülü kazanamamasına rağmen annesini görme ve sarılma fırsatını yakalayan Karacakaya'nın annesi Gülhayat hanımın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Haberin Batuhan Karacakaya'yaa verilip verilmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

 

 

Survivor 2021 yarışmacısı Batuhan Karacakaya'nın annesinden üzen haber ile ilgili etiketler Survivor batuhan karacakaya Gülhayat Karacakaya survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.