Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile Gökhan Özdemir aşk mı yaşıyor?

Daha önce adı Batuhan Karacakaya ile aşk dedikodularına karışan Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı. Sesiyle yarışmaya damga vuran ve şarkı çıkarmaya hazırlanan Kalaycıoğlu'nun ünlü sunucu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2021'de şampiyon belli oldu ve final yaptı. Ancak yankıları hala sürüyor. Survivor 2021 yarışmasıyla şöhrete kavuşan ve yarışmayı 4. olarak bitiren Aleyna Kalaycıoğlu'nun özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.


YENİ BİR AŞK İDDİASI DAHA

Yarışma boyunca adı Batuhan Karacakaya'yla anılan Kalaycıoğlu'nun yarışma sonrasında ise şampiyon İsmail Balaban'la aşk yaşadığı iddia edilmişti. Survivor yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu, stresli geçen yarışma sonrası soluğu tatilde aldı. Sık sık tatil pozlarını paylaşan Survivor Aleyna'nın yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2021'de şampiyon belli oldu ve final yaptı. Ancak yankıları hala sürüyor. Survivor 2021 yarışmasıyla şöhrete kavuşan ve yarışmayı 4. olarak bitiren Aleyna Kalaycıoğlu'nun özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.    YENİ BİR AŞK İDDİASI DAHA  Yarışma boyunca adı Batuhan Karacakaya'yla anılan Kalaycıoğlu'nun yarışma sonrasında ise şampiyon İsmail Balaban'la aşk yaşadığı iddia edilmişti. Survivor yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu, stresli geçen yarışma sonrası soluğu tatilde aldı. Sık sık tatil pozlarını paylaşan Survivor Aleyna'nın yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.     GÖKHAN ÖZDEMİR İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ  Survivor 2021 yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu ile Survivor Panorama yorumcularından Gökhan Özdemir arasındaki aşk iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İkilinin bir süredir beraber olduğu konuşuluyor.

 

GÖKHAN ÖZDEMİR İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

Survivor 2021 yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu ile Survivor Panorama yorumcularından Gökhan Özdemir arasındaki aşk iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İkilinin bir süredir beraber olduğu konuşuluyor.

 

 

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile Gökhan Özdemir aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Gökhan Özdemir survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.