Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışmacıları kimler? Ne zaman başlıyor?

Survivor 2021 yarışması için geri sayım başladı. Yeni sezonda yeni yarışmacıların olacağı Survivor 2021’in ne zaman başlayacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Peki, Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları kimler oldu? İşte Survivor 2021 detayları…

Survivor 2021 yarışması için geri sayım devam etmekte. Yeni sezonda yeni kanalı Exxen’de yayınlanması beklenen Survivor 2021 yarışmasının kadrosu ise araştırılmaya başlandı. Büyük bir merakla beklenen Survivor 2021’in ne zaman başlayacağı ise en önemli hadiselerden birisi oldu. Peki, Survivor 2021 ne zaman başlayacak? Survivor 2021 yarışmacı kadrosunda kimler var?

SURVİVOR 2021 YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor 2021 yarışmasının bu sene yine ünlüler ve gönüllüler formatında düzenlenmesi beklenmekte. Acun Ilıcalı ile beraber Murat Ceylan’ın sunacağı Survivor 2021 yarışmacı kadrosu ise yavaş yavaş belli omakta.

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışmacıları kimler? Ne zaman başlıyor?

Survivor’un bu sezonki ilk isimleri arasında Galatasaray ile Trabzonspor’un eski oyuncularından biri olan Barış Özbek’in adı geçmekte. MasterChef Türkiye'de karşımıza çıkan Celal Sarıgül'ün olacağı iddiaları da bulunmakta.

Survivor 2020'ye veda eden Uğur Pektaş ve yine aynı sebepten Survivor 2019’dan elenen Hikmet Tuğsuz da diğer adaylar arasında.

Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterini canlandıran Batuhan Karacakaya, son dönemde yaptığı açıklamalar ile olay yaratan Öykü Çelik ve Issız Adam filmi ile bir dönemi kasıp kavuran oyuncu Cemal Hünal da bu sezon Survivor 2021 yarışmasında ter dökecek isimler arasında yer almakta.

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışmacıları kimler? Ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında Acun Ilıcalı'nın Okan Kurt'u Survivor'a davet ettiği açıklanırken Okan Kurt'un kendisine gelen bu teklife nasıl yanıt vereceği de şimdiden merak edilmekte.

SURVİVOR 2021 NE ZAMAN, HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?

Survivor 2021 yarışmasının bu sezon hangi tarihte ne zaman başlayacağı konusunda henüz net bir tarih verilemedi. Ancak Survivor 2021 yarışmasının bu sezon yine Şubat ayının ilk haftasında başlaması beklenirken TV8 yerine ise yeni platform Exxen’de yayınlanmasına kesin gözüyle bakılmakta.

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışmacıları kimler? Ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor kadrosu survivor yarışmacıları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.